3:1
(3:1)
14. J. Giňa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 15:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Lokomotivy prohrála ve Staříči


Branky


7

FK Staříč hostil na svém pažitu rezervu petrovické Lokomotivy. Utkání dvou celků, do té doby čekajících na plný bodový zisk nabídlo nakonec celkem čtyři branky, na které se můžete podívat v sestřihu na konci článku.

Článek obsahuje také záznam celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváky bavil

Utkání začalo poměrně zostra a 66 platících diváků se od úvodních minut rozhodně nenudilo. Trenér Blahuta udělal oproti utkání v Nýdku, kde Staříč remizoval 3:3 změny snad na každém postu. Šanci od začátku dostali například Kolář, Říha či Velička a v bráně se objevil Kocián, který hrál naposledy v poli na beku. 

Domácí se poměrně brzy ujali vedení, když se do míče na hranici šestnáctky krásně opřel Matula a poslal míč pod břevno - 1:0. Nesmíme zapomenout na asistenci Koláře, který si předtím pohrál s dvěma obránci Lokomotivy. Petrovický tým odpověděl vyrovnávací brankou ve 14. minutě, kdy se obdobně parádně, po střele ze střední vzdálenosti, trefil Giňa - míč se odrazil od břevna na čáru a do branky - 1:1. 

Ve dvacáté minutě už je stav 2:1 ve prospěch domácích, to chytrou přihrávku Matuly přetavuje ve svou šestou podzimní branku Lukáš Kaulinec. Pojistkuvedení mohl ve 25.minutě přidat po akci Vandase, opět Kaulinec. Ještě lepší příležitost měl ve 36.minutě Říha, ale stav 2:1 trvá!

Vyrovnat mohl následně po individuální akci Jakub Urban, který se hezky prokličkoval do vápna ale jeho následná křižná rána prosvištěla jen těsně vedle levé tyče.

Pomyslný zápasový chleba se zřejmě "lámal" na konci první půle, v poslední pětiminutovce, kdy přišly rozhodující momenty. Nejprve naši fotbalisté dosáhli branky, když se v šestnáctce dostal k zakončení Šuster a zamířil přesně k tyči. Branka ale nebyla pro údajný ofsajd uznána. Takřka ihned se po rychlém brejku a křižné střele na vzdálenější tyč opět prosadil Kaulinec - 3:1. Béčko Lokomotivy mohlo vzápětí, před odchodem do kabin, alespoň vrátit náskok domácích opět na rozdíl jediného gólu ale v nastalém závaru před brankou domácích si nejprve "vylámali zuby" na brankáři domácího celku Pavlát a po něm z dorážky Šuster, aby poté z další dorážky Mazurek přestřelil hlavičkou odkrytou branku Staříče. Do kabin se tedy odešlo za stavu 3:1.

 

Druhá půle spíše v režii hostí

Hned na startu druhé půle mohli domácí po rychlé akci po ose Kolář - Kaulinec, definitivně zlomit náš tým ale Siuda jej tváří v tvář vychytal a byl z toho jen rohový kop. V pokračujících minutách druhé půle se pak domácí soustředili zejména na zodpovědnou obranu, zatímco Lokomotiva vrhla všechny síly do útoku. Bohužel žádná ze situací další branku v síti Staříče nepřinesla. Neujala se žádná z mnoha standardních situací. Když už se naši hráči dostali ke střele, tak mířili na gólmana domácích, vedle anebo střídající Molnári pro změnu v čisté šanci promáchl. Největší tutovku druhé půle pak spálil Giňa, když neproměnil samostatný nájezd na branku domácích a jeho zakončení mířilo vedle.

Další branku jsme tedy neviděli a tři body si připsal FK Staříč.

 



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Martin Blahuta - trenér: V pátek před utkáním nastaly situace, které už bych nechtěl zažívat, prakticky jsme přišli o 6 hráčů základní sestavy, zkoušeli jsme tým doplnit aspoň na jedno utkání, nakonec jsme udělali Lukáše Janotu,který nám může na podzim pomoci a pokud přes zimu potrénuje, určitě bude pro FKS platným hráčem. Takže všechno zlé je k něčemu dobré. Je to velice cenné vítězství, za které klukům děkuji, fotbal zvlášť ve druhém poločase sice katastrofa, ale body zůstaly doma a pro další si chceme zajet do Vendryně, pokud budeme alespoň částečně kompletnější tak v to věřím.

TJ Lokomotiva Petrovice B
Tomáš Lincer: Zbytečně prohraný zápas, ze kterého se určitě daly vytěžit nějaké body.



Sestavy


FK Staříč
D. Kocián [-] - S. Musálek [-] , P. Velička [-] , L. Kaulinec [-] , Z. Říha [-] (87. P. Klečka [-] ) - S. Matula [-] (90. M. Hromádka [-] ) , P. Jukl [-] , J. Vandas [-] - K. Trčka [-] , I. Kolář [-] (90. P. Klečka [-] ) , P. Király [-] (67. L. Janota [-] ) -

TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Siuda [-] - M. Kumpán [-] (71. G. Molnári [-] ) , M. Škuláň [-] , P. Chwastek [-] , P. Ondračka [-] - P. Pavlát [-] (89. R. Melichárek [-] ) , J. Giňa [-] , P. Mazurek [-] , J. Urban [-] , D. Krul [-] - P. Šuster [-] -

ŽK: 62. J. Vandas , 71. Z. Říha , 78. S. Musálek - 35. D. Krul .
Místo: Staříč. Počet diváků: 66. Rozhodčí: Bartoš Ivan  - POBOŘIL Radek, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Oba týmy budou usilovat o první vítězství v téhle sezóně, můj tip je ovšem remíza.