Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 15:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaulincovy branky na body nestačily


Branky


9

Úvodní zápas nové sezóny 1.B třídy sk.C se odehrál ve Staříči, kde místní FK Staříč přivítal TJ Petřvald. Jak utkání vypadalo nabízíme v sestřihu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nucené zásahy do sestavy

Sestava Staříče, která se krystalizovala ve čtyřech zápasech letní přípravy, doznala určitých vynucených změn před utkáním, a do zápasu se sebezapřením nastoupil Trčka a Krpec. Na skvěle připraveném pažitu začali úvodním náporem domácí, konkrétně kanonýr Kaulinec, kterého vychytal skvělý Janča. Tomu, jak se později ukázalo, zápas náramně sedl.

V 11.minutě, hosté ve velké šanci ještě selhali, ale v patnácté minutě se už skóre měnilo, Jan Sklepek hlavou otevírá skóre 0:1 (v zápise je chybně uveden Fismol).

Ve 21.minutě musíme dvakrát střídat, náš kapitán Jukl se zranil už před zápasem a natažený sval vystavil „Juklinovi“ stopku a dál s virózou nemohl pokračovat ani Krpec.

Tyto těžké rány v sestavě ovšem skvěle vyplnil Burda a Kolář, a nebýt dalšího úžasného zákroku brankáře Janči mohlo být ve 27.minutě srovnáno opět po akci Trčka – Kaulinec. Ve 34.minutě,  je už konečně remízový stav, Kaulinec se tentokrát nemýlil a otevírá svůj podzimní gólový účet v 1.B. třídě. Do šaten se odchází za stavu 1:1, byť hosté se ocitli v šanci Sklepkem v závěru poločasu.

Famózní obrat Petřvaldu dokonal Nalevajka

  Úvod druhé půle patřil jednoznačně Petřvaldu, tři střely na svatyni Smetany jen těsně minuly levou tyč. Nejprve to zkoušel dvakrát Budina, poté Zajíček.

Po akci Kolář – Říha se k odraženému míči dostal Lukáš Kaulinec a dovedl kulatý nesmysl až za brankovou čáru, Staříč tak otočil na 2:1. Do konce utkání zbývalo i s nastavením 13 minut. Přestože se nekonalo, nijak velké obléhání branky, kterou hájil matador Smetana, Staříč o vedení přišel. V 87.minutě po rohu srovnal Zajíček a v nastaveném čase strhl vítězství na stranu hostů  Nalevajka.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
J.Baran předseda: Přes porážku si všichni hráči FK Staříč zaslouží uznání a musíme věřit se, že se do nedělního utkání v Nýdku všichni dají do kupy a ztracené body si z třinecka dovezeme zpět.




Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - P. Krpec [-] (21. I. Kolář [-] ) , P. Malý [-] , P. Jukl [-] (21. P. Burda [-] ) , P. Velička [-] - S. Matula [-] , S. Musálek [-] , K. Trčka [-] (81. L. Geryk [-] ) , D. Kocián [-] (74. Z. Říha [-] ) , J. Vandas [-] - L. Kaulinec [-] -

TJ Petřvald
J. Janča [-] - O. Cudrák [-] , F. Marek [-] , L. Voříšek [-] , D. Kršák [-] (69. D. Podhorný [-] ) - D. Knor [-] , T. Budina [-] , V. Zajíček [-] , O. Kostka [-] - J. Sklepek [-] (70. M. Nalevajka [-] ) , M. Fismol [-] (81. M. Sobek [-] ) -

ŽK: 89. L. Smetana , 90. J. Vandas , 90. P. Velička - 90. O. Kostka .
Místo: Staříč. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Očekávám že družstvo Stařiče bude na první utkání lépe připraveno a naváže, tak na výsledky z letní přípravy. Staříči může mírně chybět hlavní trenér Blahuta.

Tip: výhra domácích