Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strahovice potvrdily roli favorita a uhrály na domácím hřišti 3 body


Branky


5

Domácí Strahovice si 5 góly zajistily výhru nad Ostravou-Jih a dále jsou v soutěži bez ztráty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní utkání mezi Strahovicemi a Ostravou-Jih se odehrálo na náročném travnatém terénu po několikadenním vydatném dešti. S náročnými podmínkami si zpočátku lépe poradili hosté a ve 23. minutě se ujali vedení po gólu Dičky. Dlouho se však z vedení neradovali, ve 32. minutě domácí odpověděli vyrovnávacím gólem, který vstřelil Kubjatko. Tímkto výsledkem skončil první poločas a do kabin se tedy šlo za smírného stavu 1:1.

 

Druhý poločas začal pro hosty nešťastně, a to zraněním Sporiny, stopera Ostravy-Jih. Na hřiště šel tedy jediný náhradník, kterého měli hosté k dispozici. I přes tuto událost se podařilo skórovat opět hostujícímu týmu. v 61. minutě se trefuje Gregor. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. V 70. minutě, po opakovaném napomenutí, sudí nařizuje penaltu ve prospěch Strahovic. Faulovaným hráčem byl Josefus. K penaltě se postavil Pekárek a nemýlil se. Po tomto gólu se zdálo, že se u hostů projevil nedostatek hráčů a zbytek utkání už si Strahovice pohlídaly. v 76. minutě se trefuje Malchárek a vstřeluje vítězný gól utkání. V 79. minutě opět gól Pekárka a 2 minuty po něm se podruhé trefil Malchárek. Náročné utkání tedy skončilo 5:2 ve prospěch Strahovic a ty jsou díky tomu na druhém místě tabulky za vedoucím Rychvaldem, který má však pouze o jeden inkasovaný gól lepší skóre. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Petr Lhotský, asistent trenéra: Pro nás to byl první zápas, který nás skutečně prověřil. Soupeř byl opravdu kvalitní. Za bojovnost si kluci zaslouží jedničku. I přesto, že dvakrát prohrávali, nevzdali to a nakonec vyhráli.




Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - P. Kubjatko [-] , J. Josefus [-] (81. M. Nevřela [-] ) , D. Beneš [-] (72. P. Slavík [-] ) , J. Josefus [-] - B. Moc [-] , O. Pekárek [-] , M. Malchárek [-] , L. Slanina [-] - M. Pekárek [-] (59. P. Lhotský [-] ) , V. Malchárek [-]

FC Ostrava-Jih
M. Král [-] - M. Gaži [-] , T. Dička [-] , P. Sporina [-] (53. J. Chalupecký [-] ) , M. Belina [-] , R. Stojan [-] , D. Gregor [-] , F. Matiášek [-] , F. Chrašč [-] , F. Demko [-] , L. Machala [-]

ŽK: 62. B. Moc , 65. V. Malchárek - 63. D. Gregor , 66. R. Stojan , 70. L. Machala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - GODFRYD Vojtěch, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Strahovice zůstanou bez ztráty bodu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Natálie Pavlisová

Expert: Rostislav Pavlenka
Tip experta: výhra domácích

Strahovice jsou silný tým s kvalitou v poli a stále neporaženi. Bude to bojovný zápas, ale domácí si průběh zápasu pohlídají.