5:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Darkovic si na domácím hřišti vystříleli výhru


Branky


23. N. Chotár , 28. D. Novák , 35. N. Chotár , 59. J. Teichmann (vl.) , 72. J. Pyšno - 2. J. Vaněk , 74. J. Gelnar
5

Hráči Klimkovic na hřišti soupeře neudrželi vedení z 2. minuty zápasu a na svoje první body stále čekají. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní utkání mezi Darkovicemi a Klimkovicemi přineslo gólovou nadílku, která začala už ve 2. minutě. Hosté se rychle ujali vedení po střele Vaňka, který výstavní střelou ze 30 metrů přehodil golmana. Na to domácí odpověděli gólem ve 23. minutě, kdy se trefil Chotár. O 5 minut později byl míč v síti hostů podruhé, tentokrát byl střelcem Novák. Poté měli Klimkovice šanci na vyrovnání, ale nedáš, dostaneš. Ve 35. minutě se opět trefuje Chotár a skóre je 3:1. 

 

Ve druhém poločase si Klimkovice vstřelili smolný vlastní gól a prohrávali 4:1. Domácí kádr se mezitím značně obměnil a hru Darkovic oživil. A právě jedna z těchto posil se prosadila v 72. minutě. Na 5:1 upravuje Pyšno, nový hráč Darkovic. Hosté ještě stačili odpovědět krásnou střelou do šibenice v 74. minutě, střelcem byl Gelnar. Byla to už ale pouze kosmetická úprava výsledku. Domácí si utkání pohlídali a berou 3 body. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Radek Plaček, trenér: Stalo se nám už podruhé, že jsme ve 2. minutě dostali gól, později se dostáváme do zápasu. Oproti předchozímu zápasu se Svinovem nás bylo více, i když se stále potýkáme s dovolenými a marodkou, dnes jsme mohli v 50., 60. minutě poslat na hřiště 3 nové hráče a hru uživit. Kluci, kteří nastoupili odvedli dobrou práci a to nás dovedlo k vítězství.

TJ Klimkovice
Václav Prašivka, trenér: Myslím si, že po Covidu šel fotbal hodně dolů. Po fyzické stránce, dlouho se stálo. Ale myslím si, že fotbal to byl pěkný, nahoru a dolu, diváci se bavili a viděli hodně branek. Pro nás, bohužel, hodně.



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - N. Chotár [-] , D. Novák [-] , D. Ciuraj [-] (62. P. Vyletělek [-] ) , L. Poštulka [-] (64. J. Pyšno [-] ) , P. Malík [-] , A. Pieknik [-] , M. Burý [-] , J. Balavajder [-] , A. Tvrdý [-] , T. Miketa [-] (54. J. Vyletělek [-] )

TJ Klimkovice
M. Bača [-] - J. Teichmann [-] , M. Bober [-] , J. Šablatura [-] , J. Niemczyk [-] - J. Vaněk [-] , M. Klemiš [-] , V. Sikora [-] (85. D. Bilík [-] ) , V. Komár [-] - J. Gelnar [-] , J. Lubojacký [-] (31. O. Závodný [-] )

ŽK: 25. P. Malík - 19. J. Teichmann , 40. J. Šablatura .
Hráči zápasu: N. Chotár , M. Burý - V. Sikora , J. Vaněk , V. Komár .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - BOČEK Robin, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Natálie Pavlisová

Expert: Rostislav Pavlenka
Tip experta: výhra domácích

Klimkovice se před sezonou potýkali s nedostatkem hráčů. Těžko říct, zda si tento tým již sednul a uhraje nějaké body.