1:2
(1:2)
10. O. Porč
44. O. Porč (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 13:30

1.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osvětimany zůstaly na podzim neporažené


Branky


16. M. Hromada - 10. O. Porč , 44. O. Porč (p.)
3

V sobotu 30. 10. za větrného utkání Buchlovice hostily leadra tabulky Osvětimany. Buchlovice jsou za rohem a určitě se zápas považuje za derby, které má vždy velký náboj.  

Hostům chyběl nemocný gólmán Chvojka, dále zraněný Petrucha a ve formě hrající Adam Skřivan, který odjel s týmem Slovácka do Olomouce, plnit si masérské povinnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veškeré branky v utkání padly už v prvním poločase

Zápas začal velmi slibně pro Ovětimany a z kraje utkání trefily první gól utkání, když po skrumáží na malém vápně dorážel Porč.

Buchlovice to však nezaskočilo a o šest minut později z první větší šance z rychlého brejku a centru do šetnáctky  Hromada vyrovnal stav utkání. Domácí byli na koni a nahecování jelikož šlo o derby a chtěli být prvním tým, který osvětimanským hráčům seberou body.

Průběh utkání byl ale jasný, držení míče tak 20-80 % pro Osvětimany. Hosté bušili marně do pevné obrany Buchlovic, kteří jak se říká zaparkovaly autobus.

Ke konci prvního poločasu byli hosté odměněni spornou penaltou a faul na Bartoše si vzal opět mladý hráč ze Slovácka Porč a nekompromisně proměnil na 1:2.

velké šance skončily jen na břevně nebo tyčce

Po poločase obraz hry byl téměř totožný, Buchlovice zahrozily pouze ze standardních situacích. Za zmínku stojí pouze standardka Křivi, kterou Drobisz s obtíží vyrážel pouze před sebe a chvíli poté krásná volej Davida, která mířila těsně vedle.

Hosté měly velké šance, kdy Tomaštík napálil břevno a poté v samostatném úniku trefil tyč Perůtka.

Osvětimany tak poráží v derby Buchlovice, odváží si z derby 3 body a zůstávají tak na podzim neporaženi na prvním místě tabulky a bez ztráty jediného bodu.

Buchlovice se za podzim taky nemají za co stydět a patří mezi týmy, které tuto sezónu svým herním stylem překvapily. Pomohl jim příchod Mariana Vycudilíka, který naskakoval jako žolík, ale vnesl do týmu pozitivní myšlení. Díky jejich slibnému výkonu tak po podzimní části končí na 6. místě v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Buchlovice
Ohlasy - TJ Buchlovice - David Křiva: V sobotním utkání nás čekal leader soutěže Osvětimany, který si hraje svoji soutěž. Čekali jsme, že utkání bude jedno z nejnáročnějších, a to se také potvrdilo, neboť tým vedený zkušeným exligistou Pavlem Němčickým má v týmu více exligistu a hlavně na každém postu fotbalistu. K utkání jsme přistoupili zodpovědně s tím, že budeme chtít hrát opět svoji defenzivní hru a snažit využívat rychle brejky. Soupeř na nás hned od začátku naběhl a mačkal nás jak vymačkaný citron, ale bohudík jen po šestnáctku hřiště, kde jsme měli zaparkovaný autobus. Hosté byly neustále v tlaku, ale jak jsem psal pouze po 16 hřiště. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že bychom chtěli srovnat, ale bohužel soupeř držením míče 80:20 nás velice do ničeho nepustil. Hosté zaslouženě vyhráli, ale nedali jsme soupeři nic zadarmo a nemáme se za co stydět. Neboť dokázat držet tempo s tak kvalitním soupeřem, je velice těžké. Soupeř nás sice převálcoval po fotbalovém stránce, ale po bojovné stránce jsme byli lepší my a musím smeknout před naší defenzivní hrou, kterou mám velice dobře zvládnutou. Tomu svědčí i střely na branku, kdy nás soupeř v tomto utkání nepřestřílel. 7:7

TJ Osvětimany
Ohlasy - Osvětimany - Vojtěch Kučera: K poslednímu podzimnímu zápasu jsme jeli do sousedních Buchlovic. Šlo o derby, které přineslo řadu sporných situací. Už před zápasem jsme věděli, že Buchlovice dostávají málo gólů. A to se i potvrdilo, Buchlovice celý zápas bránily a měly zaparkovaný autobus. My jsme se těžce dostávali do větších šanci, nakonec jsme dali 2 góly a zaslouženě jsme vyhráli. Nejlepším hráčem určitě Ondra Porč, který má obrovskou formu. Vstřelil 2 góly z pozice krajního beka a řadí se mezi nejlepší střelce týmu.



Sestavy


TJ Buchlovice
F. Černota [-] - H. Karásek [-] , O. Vašek [-] , J. Kořínek [-] , D. Křiva [-] , Z. Tomešek [-] (25. M. Kučík [-] ) , T. David [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , M. Kořínek [-] , P. Kunc [-]

TJ Osvětimany
P. Drobisz [-] - L. Ohnutek [-] , O. Porč [-] , M. Groulík [-] , J. Bartoš [-] , M. Čevelík [-] , V. Šumulikoski [-] , M. Tomaštík [-] , M. Přílučík [-] , J. Perůtka [-] , V. Pak [-]

ŽK: 82. T. David - 46. O. Porč , 89. J. Perůtka .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - RYBKA Ondřej, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 16:39
Sarah Bršlicová

Expert: Radim Jurák
Tip experta: výhra hostů

Osvětimany jsou určitě favoritem tohoto duelu, jelikož celou sezónu prokazují výborné výsledky, za což jim patří zasloužené první místo.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 16:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 12:14

Tip: výhra hostů

Osvětimany bez ztráty kytičky