3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Bojkovic a Buchlovic se rozhodlo až v druhém poločase


Branky


48. A. Kundrata , 85. V. Dolina , 87. P. Gago
2

V dalším utkání Bojkovice hostily za příjemného podzimního počasí Buchlovice, které se před utkáním pohybovaly na pěkném 4. místě tabulky.

Hosté celý podzim vychází z dobré obrany, kdy do dnešního utkání měli s 13 góly po Osvětimanech 2. nejlepší obranu, avšak také 2. nejhorší útok.

Tyto statistiky se potvrzovaly celý první poločas, kdy 75 % času Bojkovice měly balón na svých kopačkách a hosté zahrozili pouze po dvou chybách z protiútoků, avšak nadějná akce Buchlovic 3 na 1 obránce neskončila ani zakončením hostujících hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:0 v prvním poločase

 Domácí hrozili z množství standartních situací a jednou kvalitní střelou ze střední vzdálenosti, kterou vyprodukoval Gago, ale brankáře hostů Černotu nepřekonala.

Víc zajímavých šancí se odehrálo až ve druhém poločase utkání.

Bojkovice rozhodly utkání

Začátek druhé půle vyšel domácím určitě lépe, kdy v 48. minutě po autu a přihrávce Doliny se prosadil střelou na první tyč Kundrata.

Domácí hráče gól uklidnil a stejně jako v minulém utkání je uklidnil až moc a začali hrozit také hosté.

Nejdříve ze standartních situací kolem vápna domácích, následně v 60. minutě po rohu orazítkoval tyč Gorčík a hostující hráči jen tak tak nedorazili balón do branky.

Poté v 70. minutě po dobrém uvolnění hostujících středního záložníka postupoval pravý obránce Buchlovic David z půlky sám na brankáře domácích Urbánka. Ten však útočníka dobře vychytal a největší šanci hostů v utkání zlikvidoval.

5 minut před koncem po kombinaci na levé straně vystřelil z vápna Dolina, a uklidil tak balon k tyči. Následně, téměř ihned po rozehrávce, se dostal balón k Petru Gagovi, který vystřelil z 30 metrů a překvapil tím hostujícího brankáře.

Třetím gólem bylo rozhodnuto a následně sudí Zelený ukončil utkání.

Bojkovice dále stoupají tabulkou a jsou s 21 body na 5. místě. Příští kolo zajíždí k 12. týmu ze Zlechova. Buchlovice čeká další týden utkání doma se suverénem této soutěže z Osvětiman.



Ohlasy k zápasu



TJ Buchlovice
Ohlasy - TJ Buchlovice - Soviš Ladislav: K utkání do Bojkovic jsme odjeli bez 5 hráčů. Chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany a přecházet do brejků, což se nám první poločas dařilo, ale žádný brejk jsme nezakončili střelou na branku. Domácí měli mírně navrch, ale kromě jedné hlavičky si šanci nevypracovali. V 55. min jsme měli kopat penaltu, ale rozhodčí byl proti. I v oslabené sestavě jsme odvedli vcelku dobrý zápas. Chyběl nám strůjce hry Křiva David. Snad příští zápas obereme o nějaký bod favorita z Osvětiman.



Sestavy


SK Slovácká Viktoria Bojkovice
F. Urbánek [-] - D. Vacula [-] (69. P. Martinec [-] ) , V. Dolina [-] , A. Kundrata [-] , D. Křižka [-] , P. Gago [-] , V. Dolina [-] , D. Slavíček [-] (88. M. Králík [-] ) , T. Gorčík [-] (88. T. Vavrečka [-] ) , A. Kalina [-] , M. Jančařík [-]

TJ Buchlovice
F. Černota [-] - J. Kořínek [-] , M. Kučík [-] , O. Vašek [-] , Z. Tomešek [-] , T. David [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , M. Kořínek [-] , H. Karásek [-] , P. Kunc [-]

ŽK: 64. V. Dolina , 77. D. Křižka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Zelený Martin - FILGAS Jan, KADLČÁK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 10:30
Sarah Bršlicová

Expert: Dominik Zavadil
Tip experta: výhra domácích

Ve vyrovnaném utkání strhnou pro sebe body domácí, kteří si tak spraví dvě domácí poslední zaváhání.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:25

Tip: výhra domácích