2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 10:15

11.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunovice překazily Těšnovicím vítěznou sérii


Branky


3

Těšnovice jely na půdu Kunovic spíše jako favoriti, a i když předváděly na hřišti slibnější výkon, tak přichází po 7 vítězných zápasech v řadě porážka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí o výsledku hned v první půli

Hostující tým přijel oslaben hned o několik hráčů jmenovitě ze základní sestavy Brázdil, Suchánek, Urubek, Černý a dále Slováček, Šojdr, a to se taky odrazilo na výsledku.

V úvodu měli navrch hosté a pohrozili domácí hned dvěma velkými šancemi. Jako první gól však daly Kunovice v 25. minutě z brejku, když z kraje přišel centr a na jeho konci stál nedostoupený hráč Ondica a otevřel tak stav utkání na 1:0.

Vzápětí potrestal hrubou chybu v rozehrávce soupeře Šašinka, který obešel i hostujícího gólmana Zavadila a balón s přehledem uklidil do sítě a zvýšil stav utkání na 2:0.

Hosty mohl ještě před půlí vrátit do zápasu Matuška, ale z úhlu pálil jen do boční sítě.

Fotbalovější Těšnovice nedokázaly vyrovnat stav utkání

Domácí se po zbytek utkání soustředili hlavně na dobrou obranu a udržení příznivého výsledku.

Po přestávce Těšnovice tlačily a snažily se alespoň vyrovnat výsledek, do mnoho vyložených šancí se ale nedostaly a Kunovicím vycházela taktika dobrého bránění.

V 60. minutě se to však hostům povedlo překonat a kapitán Pluhař krásnou střelou z 30 metrů dorovnává stav na 2:1.

V závěru utkání přišla diskutabilní situace, kdy mohl rozhodčí pískat penaltu pro hostující tým, ale píšťalka zůstala němá.

Těšnovice byly více fotbalovější, akorát se jim nedařila finální fáze zakončení. Kunovice se tak mohly radovat z cenného vítězství.



Ohlasy k zápasu



TJ Těšnovice
Ohlasy - Těšnovice - Dominik Zavadil: Po celou dobu jsme tlačili, akorát nedáváme góly. Mohu všechny ujistit, že pohled na tabulku nás všechny nechává naprosto klidnými, soutěž je dlouhodobá. Zůstáváme pokorní a dobře si uvědomujeme, že máme stále na čem pracovat. Nyní se ale plně koncentrujeme na další zápas se Spartakem Hluk. Nejlepšího hráče vybírám Jiřího Pluhaře.



Sestavy


Fotbal Kunovice
R. Pěgřím [-] - M. Svoboda [-] , T. Střelec [-] (46. M. Trefilík [-] ) , A. Šašinka [-] , L. Krček [-] , M. Ondica [-] , P. Kříž [-] , D. Hostinek [-] , M. Marovič [-] , I. Dobrozemský [-] , A. Chaloupka [-]

TJ Těšnovice
F. Zavadil [-] - T. Mrázek [-] , J. Pluhař [-] , J. Bartušek [-] , O. Šilinger [-] , I. Labuda [-] - D. Matuška [-] (75. M. Brázdil [-] ) , J. Mršťák [-] , O. Bartůšek [-] - M. Bernatík [-] , R. Janoštík [-] -

Hráči zápasu: J. Pluhař .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - ŠEVČÍK Igor, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Sarah Bršlicová

Expert: Veliče Šumulikovski
Tip experta: výhra domácích

Věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra hostů