3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko přehrálo Kostelec


Branky


21. M. Jindra , 56. P. Tesař , 59. P. Tesař
11

Jemnicko zabralo a po dlouhé době konečně slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za docela příjemného počasí se chtěli domácí v azylu ve Vratěníně rozloučit s podzimem vítězně, což se i nakonec podařilo. Již v 6. minutě se po zpětné přihrávce Jindry dostal sám před brankáře Koutný, ale jeho střelu brankář vyrazil a následnou dorážku obránci odehráli na roh. Ve 12. minutě se ve vápně uvolnil domácí Kříž, ale rovněž mířil střelou jen do brankáře. Ve 21. minutě se již skóre měnilo. Koutný vysunul za obranu Jindru a ten následnou střelou pod břevno zajistil domácím vedení - 1:0. Na to hosté reagovali zlepšeným pohybem a rovněž oni se začali více osmělovat. Ovšem jejich sympatické snažení končilo na hranici velkého vápna, a tak Kopeček musel krýt jenom jeden střelecký pokus. Chvíli před pauzou byl ve vápně faulován domácí Tesař. Ovšem exekutor Kříž minul z penalty bránu. To mohlo domácí mrzet, neboť po jednom volném přímém kopu do vápna a zmatku v domácích řadách hosté vyrovnali, ale pro postavení v offsidové pozici byla branka neuznána.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli se Jemnicko snažilo kontrolovat hru a hosté z Kostelce zkoušely něco vymyslet na pozornou domácí obranu. Rozhodnutí přišlo mezi 56. a 59. minutou, kdy se dvakrát prosadil Tesař Pavel. Nejprve individuální akcí ve vápně a následně po rychle rozehraném autu Kříže - 3:0. To hosty dost rozhodilo, že to vypadalo na to, že se zápas jenom dohraje. V 74. minutě však domácí Bastl po druhém žlutém faulu musel pod sprchy. Toho Kostelec využil k herní převaze, ze které však jen pramenili dvě nebezpečné střely Votavy a Lukšů. Do jiných sitací se již hosté nedostali, a tak se domácí loučili s podzimem výhrou.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Za vítězství jsme pochopitelně rádi. Mohli jsme během první půle soupeři více odskočit, ale naše proměňování šancí je špatné. To nás mohlo o poločase mrzet. Díky dvěma rychlým brankám ve druhé půli jsme zápas rozhodli. Mrzí mě jen ta červená karta. Tam jsme si trochu zápas zkomplikovali.

SK Kostelec
Michal Fejt (hráč): Domácí zaslouženě vyhráli, vrátili se jim oproti minulému týdnu do sestavy tři hráči a bylo to znát. V prvním poločase nás přehráli, měli jsme štěstí, že to bylo jenom 1:0, pak nás ale nepochopitelně sudí zařízli, když těsně před poločasem neuznali vyrovnávací gól kvůli nějakému offsidu. Pro mě nepochopitelné, že tohle někdo vymyslí... ve druhém poločase jsme to domácím našimi hrubkami usnadnili a bylo po zápase. V oslabení hráli domácí velmi zkušeně a kromě jedné střely do tyče to z naší strany byla spíše křeč.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] , M. Jindra [-] (82. M. Hošek [-] ) , O. Tesař [-] , L. Niederhofer [-] , D. Vacuška [-] - P. Tesař [-] , V. Toman [-] , M. Axman [-] (78. R. Menčík [-] ) - F. Kříž [-] -

SK Kostelec
R. Plavec [-] - J. Šmahel [-] , M. Číhal [-] , P. Zadražil [-] (73. L. Pirožek [-] ) , P. Tomášek [-] , D. Doležal [-] , M. Votava [-] (80. M. Kružík [-] ) , J. Hájek [-] (59. V. Lukšů [-] ) , M. Smejkal [-] (73. V. Pospíšil [-] ) , M. Fejt [-] , J. Végh [-]

ŽK: 63. T. Bastl - 33. M. Fejt , 34. J. Šmahel . ČK: 74. T. Bastl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - CHROMÝ Karel, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích