1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice vyhrály v Herálci


Branky


11

Tomáš Kotačka v nastaveném čase rozhodl o výhře Šebkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí do utkání vstoupili s velkou chutí a gólově se prosadili již v 7. minutě. Dobře zavřeli lajnu proti možnému protiútoku po ztrátě Hamák se Slámou, vybojovali míč zpět a Sláma posouval na Černého, ten roztáhnul hru na Veselského, jeho pokus o centr se mu podařil trefit tak šikovně, že Klubal v hostující brance podcenil situaci a už se stihl jen bezmocně ohlédnout - 1:0. Po inkasovaném gólu si vzaly slovo Šebkovice, ale více než rohové kopy z toho nevytěžily. Rychlý kontr se snažil zakončit Sláma, uvnitř šestnáctky obstřelem minul branku. Blizoučko zvýšení vedení byl Uchytil po rohu Holeše, hlavičku otřel o levou tyč. Šebkovice zahrozily rovněž po standardce, po rozehrávce z půli hřiště vracel z boku na penaltu Dvořák, osamocený Venhoda hlavičkoval tak jak stál a zařízení vůbec netrefil. Před poločasem domácí ubrali z tempa a nechali hostům až příliš prostoru, využít toho chtěl Pánek, jeho střela ale našla pouze rukavice připraveného Žejdlíka, který se střelou mířící k tyči neměl problém. V defenzivě si velice dobře počínal Černý, který se dokázal prosadit v těžkých soubojích, selhání tak přišlo nečekaně ve 45. minutě. Balon za obranu si stoper dobře pokryl a před dotírajícím Kotačkou chtěl situaci řešit fotbalově přihrávkou na Žejdlíka, malá domů mu však zle nevyšla a hostující útočník po jejím vystihnutí a kličce Žejdlíkovi zakončoval do prázdné branky - 1:1. 

Hosté v závěru rozhodli

Slováček, který vystřídal zraněného Okurku, se zapojil do rychlé kombinace, když po nepřesnosti hostů vyvezl balon a vyslal rozběhnutého Štěrbu. Ten mu ve vápně přihrávku vracel na penaltový puntík, Slováčkovi se podařilo dostat balon ještě na malé vápno, kde byl úplně volný Uchytil, který nezvládl pokus o rychlé zakončení ve vyložené pozici a Klubal s obránci mu cestu po jeho zaškobrtnutí zatarasili. Poté se nic nedělo, proti prvnímu poločasu byla hra o poznání více rozkouskovaná, na obou stranách přibylo nedovolených zákroků. Vzruch přinesla až 66. minuta. Hrající trenér Ptaszek byl nucen vyslat sám sebe do boje po zranění Veselského. Jak to při rozehrávce nemá vypadat předvedl, když namazal přímo napadajícímu protihráči a zatáhl za žlutou záchrannou brzdu. K přímému kopu se postavil Pánek, povedená rána rozezvučela břevno nad Žejdlíkem, balon se odrazil znovu k Pánkovi, parádní volej našel pouze hlavu Černého, Žejdlík si poté došel pro odražený balon. Rozvlnit síť se domácím podařilo po akci Slámy, který vyčkal na Holeše a elegantně mu přiťukl, ten přihrával Uchytilovi, který krkolomně dostal míč do branky. Hlavní sudí ukázala na středový kruh, stejně jako pomezní rozhodčí. Šebkovičtí reklamovali hru rukou, což vedlo k poradě arbitrů, nakonec původní rozhodnutí odvolali a kopalo se od Klubalovy svatyně. Štěrba se uvolnil u postranní čáry a prosmýkl se kolem obránců až před Klubala, přihrávkou vyzval kapitána, který v dobré pozici z první střílel nad. Když už se zdálo, že se oba týmy rozejdou smírně, přišla první nastavená minuta. Přibil úmyslně zachytil míč do rukou a kopal se přímý kop kousek za polovinou hřiště. K exekuci se postavil Holeš a naložil s ní tragicky, pokus o centr letěl sotva třicet čísel nad zemí a trefil prvního hráče v zeleném na vápně, poslední Hamák chtěl vracet do ohně a trefil před sebou stojícího Kováře, balon se ještě dostal k Holešovi. Ten se naivně pustil u lajny do bezvýchodné situace mezi tři protihráče a došlo ke ztrátě, rychlé nakopnutí navedl až k vápnu Rybka stíhaný Hamákem, křížnou střelu vyrazil skvělým zákrokem Žejdlík, dobíhající Kotačka z hranice pokutového území natáhl výtečně - 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Šli jsme brzy do vedení, Šebkovice nám dělaly problémy především z rohových kopů. Velkou chybou byla inkasovaná branka před odchodem do kabin, navíc takovým způsobem. Ve druhém poločase se týmy střídaly v aktivitě, nebezpečnější jsme před brankou byli my, ale kromě Uchytilova gólu, který nebyl uznán, jsme se neprosadili. Nemá cenu polemizovat nad tím, zda měl nebo neměl platit, zkrátka neplatil a měli jsme tam dotlačit jinou akci. Nakonec si necháme dát rozhodující branku, na kterou už nemůžeme reagovat, po rozehrávce přímáku, za kterou by zpražil trenér i mladšího žáka, navíc v nastaveném čase a v naší situaci, kdy se počítá každý bod. Oba inkasované góly jdou za hrubkami, které nás doprovází celý podzim, ten je u konce a tímto zápasem jsme si jen dovyplnili přihlášku do bojů o setrvání v A-třídě. V Šebkovicích budeme pravděpodobně opět těžko lepit sestavu po dalších dvou zraněních a už jen můžeme vyhlížet zimu, která bude všelijaká, rozhodně ne však klidná.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - V. Uchytil [-] , J. Štěrba [-] , L. Sláma [-] , D. Okurka [-] (43. J. Slováček [-] ) , R. Holeš [-] , M. Kovář [-] , P. Hamák [-] , R. Kadlec [-] , O. Černý [-] , P. Veselský [-] (58. J. Ptaszek [-] )

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , V. Přibil [-] , V. Němec [-] , V. Říha [-] (76. J. Holčapek [-] ) , K. Busta [-] , P. Hrůza [-]

ŽK: 33. P. Veselský , 36. D. Okurka , 66. J. Ptaszek - 25. L. Venhoda , 70. M. Rybka .
Hráči zápasu: T. Kotačka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - KREJČÍ Vlastimil, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 08:32
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 08:00
Martin Mužátko

Expert: Zbyněk Kincl
Tip experta: výhra domácích

Domácí se zvedají a zase padají. Hosté hrají zkušeně odzadu. Ovšem herálecké prostředí domácím pomůže odčinit minulý debakl z Želetavy.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 22:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 14:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:30

Tip: výhra hostů