1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice vezou bod


Branky


15

Dvě branky z závěru prvního poločasu rozhodly o výsledku okresního derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Souboj předních týmů tabulky nepřinesl divákům extra fotbalovou podívanou. Hosté vsadili na hru s dobrou defenzivou a rychlým přechodem do útoku. Domácí byli opticky více na míči, ale jejich hra končila před velým vápnem. Do náznaku šancí se ze strany domácích dostal Kříž. Jeho střela prošla pod Klubalem, ale pomalu kutálející míč do brány stačil Klubal znovu pokrýt. Domácí se po sérii rohových kopů zmohli jen na zakončení Křivánkem vysoko nad. Hosté zahrozili nejprve také po několika rohových kopech, aby následně průnik z pravé strany Říhy likvidoval v bráně Tesař.  Ve 35. minutě se domácí dočkali vedení. Tesař uvolnil Axmana a ten přihrávkou před prázdnou bránu vybídl ke skórování Kříže - 1:0. Do poločasu ovšem hosté srovnali. Po chybném autovém vhazování se ve vápně dostal k míči Pánek, prošel přes tři bránící hráče, přihrál zcela volnému Říhovi a ten prostřeli Tesaře - 1:1.

Ve druhé půli branka nepadla

Ve druhé půli to byl spíše boj od vápna k vápnu. Jemnicko si vypracovalo jasné tři tutovky, ale Kříž, Křivánek i Tesař P. nepochopitelně selhali. To domácí mohlo v samém závěru hodně mrzet, neboť aktivní Říha mohl trestat. Jednou ho vychytal Tesař. Při druhé šanci obešel brankáře, ale prázdnou bránu minul. A tak se nakonec body rozdělili.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Chtěli jsme doma vyhrát, ale soupeř hrál vzadu odpovědně a my se těžko prosazovali. Nicméně ve třech tutovkách jsme selhali. V trochu hektickém závěru jsme mohli i prohrát. Díky brankáři a minele hostujícího útočníka máme alespoň bod.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
T. Tesař [-] - O. Tesař [-] , D. Vacuška [-] (71. T. Bastl [-] ) , R. Menčík [-] , M. Hošek [-] - Z. Koutný [-] (74. J. Kalášek [-] ) , M. Axman [-] , S. Křivánek [-] (65. M. Jindra [-] ) , V. Toman [-] - P. Tesař [-] , F. Kříž [-] (65. T. Süssenbek [-] ) -

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] (27. J. Kuba [-] ) - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , V. Přibil [-] (37. P. Kotačka [-] ) , V. Němec [-] , V. Říha [-] , D. Kašpárek [-] , P. Hrůza [-]

ŽK: 17. S. Křivánek , 43. O. Tesař , 66. M. Jindra , 78. M. Hošek , 80. V. Toman - 59. D. Kašpárek .
Hráči zápasu: T. Tesař , O. Tesař - V. Říha , M. Pánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - BOUDA Josef, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Pánek
Tip experta: výhra hostů

Nebude nás čekat nic lehkého, ale věřím, že zvládneme vítězně.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích