1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka vydřela tři body


Branky


12

Radešínská Svratka v pouťovém veselí udolala soupeře z Herálce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Vyrovnaný duel v Radešínské Svratce otevřel v 15. minutě Lhoták, který však z vápna mířil nad bránu. Ve 29. minutě našel Pulkrábek Máčka, ale jeho hlavička skončila jen na boční síti. Ve 30. minutě hosté využili volný střed hřiště, ale Kovářova rána mířila nad bránu. V 39. minutě vypálil Hamák a Chrást jeho ránu vytěsnil na rohový kop. Po něm měli hosté velký závar, při kterém zazvonila i tyč domácí brány. Skóre se však neměnilo. Ve 43. minutě rychlonohý Lhoták pálil z úhlu nad bránu.

Domácí v závěru rozhodli

Po přestávce Lhoták zvládl těžký souboj, ale k zadní tyči se netrefil a branku minul. V 58. minutě našel Lhotáka Máček, ale hostující gólman si se sraženou střelou poradil. V 66. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Lukáš Dvořák, ale jeho zakončení hosté na brankové čáře zastavili. V 76. minutě hosté nedokázali odvrátit dlouhý míč, ten si našel Šoustar a Žejdlíkovi z hranice velkého vápna zahrál na housle – 1:0. Hosté se v závěrečném tlaku do žádné větší šance nedostali a tři body tak zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Hráli jsme tak, jak jsme potřebovali. Povedlo se nám navázat na dobré domácí výkony a konečně jsme to přetavili i ve tři body. Bylo zřejmé, že to bude o jedné brance a tu jsme vstřelili my.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Bezkrevný výkon, tak by se dalo naše nedělní vystoupení charakterizovat. Těžko říci, proč si necháme vnutit soupeřův styl hry a nejsme schopni udržet balon na zemi a kombinovat. Jednoznačně nejslabší zápas za celý podzim. Utkání se hodnotí špatně, protože vlastně ani není co hodnotit.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - J. Janů [-] , D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] (89. J. Dvořák [-] ) , M. Šacl [-] (68. A. Jinek [-] ) , Z. Starý [-] , D. Aoki [-] , P. Lhoták [-] (60. P. Šoustar [-] ) , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (60. L. Dvořák [-] ) , M. Drdla [-]

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - R. Holeš [-] , R. Kadlec [-] (78. S. Suchý [-] ) , J. Slováček [-] (63. L. Sláma [-] ) , D. Okurka [-] , M. Zobač [-] (71. P. Veselský [-] ) , J. Štěrba [-] , P. Hamák [-] , M. Kovář [-] , V. Uchytil [-] , O. Černý [-]

ŽK: 36. V. Skryja - 84. M. Kovář .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - SRŇÁNEK Lukáš, BENEŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lucie Peňázová
Tip experta: výhra hostů

Radešínka nepředvádí špatné výkony, my se ale herně i výsledkově zvedáme. Pokud navážeme na poslední dvě utkání, tak určitě věřím v další tříbodový zisk.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích