Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola pro Rapotice


Branky


10

Rapotice jasně přehrály Dukovany a připravily jim první prohru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Vstup do utkání vyšel domácím náramně. Ve třetí minutě Valsa rozehrál trestňák na Milana Laše, který na malém vápně našel Sobotku a ten s přehledem zakončil - 1:0. Rychlé vedení jako by Rapotice znervóznělo. Hosté měli herně navrch a dostávali se do slibných příležitostí. Přes obětavé obránce v čele s defenzivním štítem Adamenkem, se však k zakončení nedostali nebo jejich pokusy zastavila síť za brankou. Největší šanci hostů po skrumáži vykopával Milan Laš z brankové čáry a jakoby tak utnul tlak hostů. Do kabin se tak šlo s naším těsným vedením. 

Domácí si vedení pohlídali

Kdo čekal drtivý nástup hostů do druhé půle, byl zklamán. Domácí kontrolovali hru a na hřišti jasně kralovali. Po krásných kobinacích se dostávali do jasných příležitostí a bylo jen otázkou času, kdy tlak přetaví v branku. To se povedlo až v 68.  minutě, kdy Sobotka přeloboval Křišťála v brance hostů a uklidnil tak domácí - 2:0. Chleba se lámál kolem 70. minuty utkání. Snížení měl na kopačce Černý. Jeho zakončení však Laš reflexivně vykopl a udržel dvoubrankové vedení. V zápětí Fojtášek před vápnem zatáhl za zachranou brzdu, když srazil unikajícícho Michala Sobotku a byl vyloučen. Hosté se v deseti nevzdali a hnali se do útoku. Přitrž jejich snažení udělal Valsa když zahrál hostujícímu stoperovi na housle a nádherně uvolnil Petra Kučeru, který vymetl pavučiny v Křišťálově brance - 3:1. Hosté se přece jen dočkal snížení. V 80. minutě střídající Sobotka uprchl domácí obraně a naservíroval míč Čapounovi, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou branku - 3:1. Jakékoliv myšlenky hostů na bodový zisk však zahnal o čtyři minuty Valsa, když krásnou ranou překonal hostujícícho brankáře - 4:1. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Výborný výkon zejména ve druhé půlce se musel divákům líbit a děkujeme, že nás přišli podpořit v hojném počtu.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , P. Sobotka [-] , M. Laš [-] , V. Adamenko [-] (87. P. Jílek [-] ) , M. Němec [-] , M. Sobotka [-] (87. M. Adam [-] ) , J. Matoušek [-] (78. A. Chatrný [-] ) , D. Liusik [-] (84. M. Dobeš [-] ) , P. Kučera [-] , R. Valsa [-]

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Fojtášek [-] , M. Novák [-] , M. Holoubek [-] (46. J. Černý [-] ) , A. Dúcký [-] (70. Z. Holoubek [-] ) , M. Tofl [-] (46. M. Fojtášek [-] ) , D. Viklický [-] (46. R. Čapoun [-] ) , O. Jacko [-] (66. J. Sobotka [-] ) , Z. Prokeš [-] , J. Novák [-] , Š. Pelán [-]

ŽK: 37. J. Matoušek , 43. V. Adamenko , 82. D. Liusik - 34. M. Tofl . ČK: 74. J. Fojtášek .
Hráči zápasu: R. Valsa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BESEDA Petr - ŠETEK Jiří, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Jan Mašek
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Dukovany jsou pro mě společně s Jemnickem favority soutěže.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů