0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Semanín v závěru vstřelil jedinou branku utkání


Branky


5

Do Sloupnice v rámci 8. kola zavítali fotbalisté Semanína, kteří nebyli doposud v soutěži poraženi. V prvním poločase měli domácí několik příležitostí ke vstřelení branky, které ovšem nedokázali využít. Rozhodnutí celého zápasu přišlo až v závěru druhého poločasu, kdy Semanínu zajistil tři body Patrik Urbanec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Sloupnice
Fanoušek SK Sloupnice: V neděli na stadion dorazil "tradiční" soupeř ze Semanína, který je dlouholetým rivalem SK Sloupnice. Semanín se mohl pyšnit i tím, že od začátku soutěže ještě neokusil hořkost porážky a nejen to měl být hnací motor pro domácí mužstvo. Po prvním poločase, ve kterém domácí neproměnili množství "tutovek" se čekalo, kdo otevře účet zápasu. Jak později ukázal čas, tak SK Sloupnice mohla litovat, že po první půli nevedla, ba dokonce více než jednobrankovým rozdílem. Hosté ve druhém poločase trochu přidali. Když už se zdálo, že se v zápase nikdo mezi střelce branky nezapíše, tak nakonec v 81. minutě zápasu rozhodl hostující P. Urbanec, že vzhledem k průběhu zápasu poputují všechny body nečekaně do Semanína, 0:1. SK Sloupnice se tak "propadla" na střed tabulky. Konkrétně prozatím na průběžné 7. místo probíhající soutěže




Sestavy


SK Sloupnice
M. Voleský [-] - A. Hanus [-] (55. M. Schneider [-] ) , M. Mikulecký [-] , V. Jelínek [-] , F. Lebeda [-] - P. Kupka [-] , I. Holec [-] , L. Fikejz [-] , A. Vodehnal [-] (70. L. Štarman [-] ) - M. Dočkal [-] , J. Zachař [-] (21. D. Šafek [-] )

TJ Semanín
P. Hůlka [-] - R. Křepela [-] (89. T. Herynek [-] ) , R. Petr [-] (46. M. Švihálek [-] ) , M. Tomeš [-] (86. J. Tölg [-] ) , M. Votřel [-] (53. B. Sokol [-] ) , M. Dvořák [-] , P. Urbanec [-] , J. Nešický [-] , D. Flídr [-] , F. Synek [-] (60. R. Dlouhý [-] ) , J. Mazal [-]

ŽK: 27. A. Hanus , 27. D. Šafek , 77. M. Dočkal - 71. M. Švihálek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STÁREK Jiří - ZERZÁN Miloš, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Filip Vaníček
Tip experta: výhra hostů

Semanín má v letošní sezóně ty nejvyšší cíle a myslím, že si za svým cílem půjde i v tomto zápase. Proto tipuji výsledek 1:3 pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů