4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Csaplárova past se v Lanškrouně nekonala


Branky


2

Fotbalisté Lanškrouna přivítali na domácí půdě hosty ze Svitav. Domácí po prvním poločase zaslouženě vedli. Csaplárova past však k vidění nebyla. Ve druhém poločase přidali domácí další dvě branky a mohou tak slavit zisk tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotografie z utkání nám poskytl pan Zdenek Jureček. Děkujeme! 

 

Zdroj: tjsvitavy.net



Ohlasy k zápasu


FO Lanškroun
Pavel Hrabáček, trenér: Do zápasu jsme šli s pokorou, byli jsme si vědomi, že Svitavy patří k tomu lepšímu v krajském přeboru. Čekali jsme velice náročné utkání a přestože jeho výsledek je jednoznačný, tak snadné pro nás určitě nebylo. Téměř po celý poločas bylo vyrovnané, hosté měli první šanci, kterou Válkovi vychytal Ehrenberger. To byl důležitý okamžik. V úseku kolem 30. minuty se nám povedlo odskočit, když nejprve faul na Ptáčka potrestal z penalty Skalický a posléze využil dezorientace hostující obrany obloučkem velmi dobře hrající Kolomý. Ve druhé půli jsme hlavně nechtěli pustit soupeře na kontakt, zpočátku jsme byli až moc pasivní, ale ustáli jsme to bez větších potíží. A když se nám povedlo výborně zakončit dvě brejkové situace zásluhou Ptáčka, dohráli jsme zápas v poklidu. Výsledku si ceníme, zasloužili jsme si ho po výkonu, který byl bojovný, kolektivní a vyspělý i po taktické stránce.

TJ Svitavy
Oldřich Palla, vedoucí mužstva: Fotbal je o chybách a my jich nadělali příliš mnoho před každou obdrženou brankou. Faktem je, že soupeř nás přehrál rychlostí, nasazením, chytrostí i přesností. My si vypracovali snad dvě vážnější šance, ale Ehrenberger vychytal v prvním poločase reflexivně jak Válka, tak Hýbla. Do kabin se šlo za stavu 2:0, když jsme inkasovali z penalty po faulu Nováka na Ptáčka a poté po nedomluvě mezi gólmanem a stoperem a odvráceném míči přímo na nohu protihráče. Ve druhém poločase jsme si nevytvořili skoro nic a ke konci ještě nabídli dalšími zaváháními v defenzivě dva góly Ptáčkovi. Za celou dobu jsme se pořádně nedostali do hry, nic se nám nedařilo, vůbec jsme nevyužili Ivo Svobodu, na něhož jsme nedostali balony. Nezdá se mi, že by šel Lanškroun s formou dolů, jak naznačovaly některé jeho předchozí výsledky.



Sestavy


FO Lanškroun
J. Ehrenberger [-] - D. Smrkal [-] (60. M. Pecháček [-] ) , D. Skalický [-] , O. Doležal [-] (62. J. Sita [-] ) , F. Ptáček [-] (89. L. Komínek [-] ) , Š. Kolomý [-] , P. Savych [-] (78. J. Ptáček [-] ) , V. Jílek [-] (89. M. Šabata [-] ) , L. Krejsar [-] , O. Macháček [-] , O. Veselý [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , I. Svoboda [-] (78. A. Novák [-] ) , D. Juřík [-] , D. Jukl [-] , P. Hýbl [-] (69. V. Ehrenberger [-] ) , J. Válek [-] , M. Horák [-] (46. F. Čížek [-] ) , J. Chlup [-] , M. Czehowský [-] , J. Tůma [-] (46. M. Brázda [-] )

ŽK: 45. Š. Kolomý , 47. O. Veselý , 70. V. Jílek - 29. J. Tůma , 30. J. Novák , 50. D. Juřík , 60. J. Chlup , 66. D. Jukl .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Poláček Libor - LOUVAR Jakub, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: remíza

Lanškroun je kvalitní tým, ale Svitavy v posledním kole dokázaly uhrát remízu s Horními Ředicemi, takže očekávám vyrovnané utkání.

Tip: výhra domácích