6:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň doma rozstřílela Moravany


Branky


49. L. Benda , 51. J. Gronych , 64. L. Benda , 69. M. Laky (p.) , 73. J. Kužma , 85. R. Fikejz
1

Choceňští fotbalisté na domácím hřišti přivítali hráče TJ Sokol Moravany. První poločas nebyl na branky bohatý. Pro oko diváka byl zajímavější až druhý poločas. Hráči Chocně během čtyřicetipěti minut nasázeli do sítě Moravan šest branek a zaslouženě slaví výhru 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Oba týmy vstoupily do utkání opatrně. První větší příležitostí byla na straně domácích střela z rohu velkého vápna, se kterou si však brankář Moravan bez problémů poradil. 

 

Další příležitost domácích fotbalistů přišla v minutě 13. Centr Petra Zahálky však neohroženě sebral ze vzduchu do svých rukavic Bronislav Branda

 

Choceňští byli v zápase aktivnější, své příležitosti však nedokázali přetavit v gól. Ve 14. skončila střela z malého vápna mimo odkrytou bránu a skóre se ani tentokrát nezměnilo. 

 

Diváci kromě pár neproměněných šancí v první půli neviděli žádnou branku.

Benda odstartoval kanonádu

Úvod druhého poločasu byl rozdílnější než ten první. Úvodní branka utkání přišla ve 49. minutě. Po centru z pravé strany se prosadil choceňský Lukáš Benda, který otevřel skóre utkání - 1:0. 

 

Další branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 51. minutě se po krásné průnikové přihrávce objevil tváří v tvář brankáři Jindřich Gronych, který se nemýlil a zvýšil na 2:0.

 

Na 3:0 zvýšil v 64. minutě Lukáš Benda, který vstřelil svou druhou branku v utkání poté, co neohroženě prošel velkým vápnem a z hranice vápna malého prostřelil vše co mu stálo v cestě. 

 

V 68. minutě se dostal do úniku choceňský Benda, kterého dle sudího zastavil obránce Moravan za hranicí pravidel. Z následné penalty se nemýlil Matyáš Laky a bylo to už 4:0. 

 

Další změna skóre přišla v 73. minutě. Na 5:0 zvýšil střelou z hranice velkého vápna Jakub Kužma

 

Poslední branka utkání přišla v 85. minutě, kdy po střele z velkého vápna brankář hostů míč pouze vyrazil k domácímu Radimu Fikejzovi, který příležitostí nepohrdnul a zvýšil na 6:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Petr Zahálka, trenér: Domácí zápas proti Moravanům jsme museli zvládnout vyhrát a napravit výsledkový nezdar z minulého kola. První poločas jsme soupeře tlačili, vytvářeli si šance, jen se nám nedařilo šance proměnit. V druhé půlce se již podařilo po pěkné akci skóre otevřít a to spustilo smršť branek v soupeřově síti.




Sestavy


FK Agria Choceň
T. Trkal [-] - M. Novotný [-] , Š. Štanglica [-] (78. J. Netolický [-] ) , R. Matějka [-] (73. P. Vychytil [-] ) , R. Fikejz [-] , L. Benda [-] , J. Kužma [-] , M. Laky [-] , D. Fišer [-] , J. Gronych [-] (58. M. Šabata [-] ) , P. Zahálka [-]

TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - J. Beran [-] , D. Sokol [-] (79. M. Lukas [-] ) , J. Branda [-] , M. Knotek [-] , J. Hurta [-] , J. Richter [-] , V. Novák [-] , M. Semerád [-] , F. Marel [-] , J. Lukas [-]

ŽK: 33. V. Novák , 53. J. Lukas , 72. D. Sokol .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - KERHÁT Patrik, STOLÍN Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Jakub Truhlář
Tip experta: výhra domácích

Moravany nezískali ještě ani bod a myslím, že v Chocni také neuspějí.