1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 10:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aš potvrdila roli favorita, proti Křižovatce se ale výhra lehce nerodila


Branky


81. L. Metlický - 53. D. Draksl , 55. P. Hyka , 86. J. Brož
12

Již čtyři utkání v řadě si Juvena Křižovatka nepřipsala ani jeden bod a tak nebylo divu, že do utkání vstupoval jako favorit tým hostů z Aše. Hosté doposud zaznamenali tři výhry a jednu porážku, výhrou v Křižovatce by se dotáhli na vedoucí celky v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

První minuty předeslaly, jak se nejspíš bude hra v průběhu zápasu vyvíjet. Obě mužstva spoléhala především na svou bojovnost a k vidění bylo velké množství soubojů, především mezi oběma vápny. Již ve 12. minutě udělil hlavní rozhodčí Peschel první žlutou kartu utkání, obdržel ji domácí Leitl. Křižovatka si v první půli vypracovala dvě velice slibné příležitosti, které si říkaly o gólové zakončení, ani jedna z nich ale neměla natolik kvalitní zakončení. Proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu a hosté si díky nemastnému a neslanému výkonu měli v kabině určitě co říct.

Křižovatka remízu neudržela

Ve druhé půli už to byl od Aše přeci jen znatelně lepší a aktivnější výkon. Domácí se postupně zatahovali na vlastní polovinu a nepřesnosti v rozehrávce jim nedovolovaly rozvíjet kloudněji své kombinace a akce. Kapitán hostů Daniel Draksl vzal zodpovědnost na svá bedra a jako první se postaral o změnu skóre, v 53. minutě poslal svůj celek do vedení. Zaskočenou domácí obranu dokonale potrestal hned vzápětí obávaný kanonýr Petr Hyka a bylo to už o dvě branky. Hosté se trochu uklidnili a výsledkem se nechali lehce ukonejšit, proto přišlo v 81. minutě snížení z kopaček Lukáše Metlického. O pět minut později hosté ale definitivně rozhodli o svém vítězství, třetí branku Aše totiž vstřelil terpve 18letý Jan Brož, který tak upravil skóre na konečných 1:3. 

 

Křižovatka si ani z pátého utkání body neodnese a nechce-li bojovat o udržení v soutěži, bude muset své výkony pozvednout. Pokusí se o to již příští týden na půdě Sedlece.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Aš
Vlastimil Svoboda, trenér: Od začátku zápasu jsme přistoupili na hru soupeře, který měl i dvě veliké šance, po kterých mohl jít do vedení. V kabině jsme si pak ale řekli nějaké věci a do druhé půli jsme vkročili lépe. Dali jsme dvě branky, hra se zlepšila, ale pořád máme v čem se zlepšovat a spoustu věcí, na kterých musíme pracovat.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - L. Metlický [-] , V. Melničuk [-] , P. Mariánus [-] , K. Mariánus [-] , R. Leitl [-] , P. Čálek [-] (69. M. Šebesta [-] ) , J. Rada [-] (80. M. Nečekal [-] ) , P. Chýle [-] , V. Bláha st. [-] , V. Altman [-]

TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - J. Wiesenganger [-] (79. J. Kotlár [-] ) , P. Hyka [-] , J. Brož [-] , P. Maher [-] , T. Sčasný [-] , D. Draksl [-] , W. Skwierawski [-] , B. Milata [-] , J. Martinovský [-] , A. Šibal [-]

ŽK: 12. R. Leitl - 45. W. Skwierawski , 85. J. Kotlár .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Peschel Filip - SIEBER Josef, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Křižovatce přeji první body. Je to sympatický tým se super stadionem, ale tentokrát se to ještě bohužel nepodaří. Aši se povedlo v minulém kole výsledkově přetlačit v derby Hranice, je tedy psychicky posílená. Vidím to na 1:4 pro Aš.

Tip: výhra hostů