L. Bátovský 44. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov doma nestačil na Hazlov


Branky


44. L. Bátovský (p.) - 7. V. Strnad
9

Na skvěle připravený trávník do Dolního Žandova zajížděli hráči z Hazlova. Mírný favorit byl předem daný. Žandov si v prvním kole připsal výhru, když porazil Bukovany, Hazlov naopak nestačil na Lipovou. Žandovští navíc měli těžit z výhody domácího prostředí. Utkání navštívilo 100 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze neměla

Hosté z Hazlova vstoupili do utkání aktivněji a zaslouženě se poměrně brzy radovali z první branky. V 7. minutě se prosadil Václav Strnad. Hra se následně začala vyrovnávat a od 30. minuty to byli domácí, kdo držel otěže utkání ve svých rukou. Žandovští se dostali do minimálně čtyř vyložených brankových příležitostí, proměnit ale dokázali jen jednu. Těsně před odchodem do kabin byl ve vápně hostů faulován domácí kapitán a zároveň zastupující trenér Miroslav Daněk. K exekuci se postavil Lukáš Bátovský a i přesto, že hostující gólman Tomáš Buřič vystihl směr střelu, nedosáhl na ni a bylo srovnáno, 1:1.

 

Hazlovští v druhé půli rozhodli

Hráči Dolního Žandova se chtěli ve druhém poločase konečně ujmout vedení, ale byli to opět hosté, kteří se prosadili. A učinili tak hned dvakrát. V 55. minutě se prosadil Jan Vališ a o pouhých 5 minut později zvyšoval na rozdíl dvou branek Josef Kadlec. Domácí se sice nadále snažili svou aktivitou zvrátit nepříznivý vývoj zápasu, jejich snahy ale končily většinou ještě před vápnem soupeře. Snížení na rozdíl jediné branky přišlo až v nastaveném čase. Po skrumáži ve vápně se nejlépe zorientoval Tomáš Polák a nadvakrát překonal hostujícího brankáře.

 

Tři body si tedy odváží Hazlov a domácím nezbývá, než se prohru pokusit odičnit příští týden na hřišti silné Lipové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk (kapitán, zastupující trenér): Bohužel, absence hráčů byla možná ještě větší než minulý týden, přesto jsme věřili, že zápas dokážeme zvládnout. Hosté měli lepší úvod zápasu a zaslouženě se ujali vedení. Druhá část prvního poločasu ale patřila nám a měli jsme čtyři vyložené šance. Gól jsme ale dali jen jeden. V druhé půlce udeřili hosté opět hned z kraje a to nás vykolejilo. Sice jsme se snažili o tlak, ale ten končil většinou už před vápnem soupeře. Hru jsme více otevřeli a soupeř to potrestal. Z porážky jsme zklamaní, ale věřím, že se z ní poučíme a za týden proti Lipové budeme daleko efektivnější.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - J. Kič [-] (81. M. Setnička [-] ) , L. Hladký [-] , M. Rözsler [-] (63. T. Polák [-] ) , L. Bátovský [-] , Š. Kundrát [-] , T. Kuvík [-] , T. Setnička [-] , M. Daněk [-] , M. Kič [-] (66. J. Tomaštík [-] ) , T. Hemmerka [-]

FC Jiskra Hazlov
T. Buřič [-] - V. Strnad [-] , J. Vališ [-] , M. Tuček [-] , F. Mezera [-] , T. Tuček [-] , M. Hlivjak [-] (74. T. Polan [-] ) , J. Kadlec [-] (87. R. Matfiak [-] ) , J. Šole [-] , F. Fuxa [-] , P. Plzák [-]

ŽK: 37. J. Kadlec , 43. J. Vališ .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat David - VU David, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Marian Štycha
Tip experta: výhra domácích

Dolní Žandov v prvním zápase vyhrál na hřišti Bukovan vysoko 4:0, a proto mu věřím i v tomto zápase. 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích