Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o vedení v tabulce


Branky


9

Zápas o průběžné první místo. Domácí Smíchov jde do tohoto zápasu jako vedoucí celek soutěže. Hostující rezerva pokud by vyhrála na smíchovském pažitu, právě tento celek, by na vrcholu vystřídala. Rezerva Vejprnic v minulém kole padla na domácím hřišti s plzeňským Slovanem. Smíchov si připsal další 3 body do tabulky ve Zbiroze. Zajímavostí je, že Smíchov jde do tohoto zápasu jako nejdefenzivnější celek soutěže, zároveň jako druhý nejgólovější tým. V předešlé "covidové" sezoně celek Smíchova zvítězil 4:1. Jak dopadlo sobotní střetnutí se dočtete v článku po rozkliknutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nudný určitě nebyl

Prvních dvacet minut bylo velmi vyrovnaných. Šance byly na obou stranách. Už v 10. minutě se prosadil hostující celek. Po centru se nepohodl domácí brankář se stoperem a hosté, jmenovitě Matěj Mottl míč dotlačil do brány - 0:1. Za 5 minut se dokázali prosadit i domácí. Po rychlém protiútoku se podařilo prosadit domácímu Jakubovi Černému - 1:1. Na časomíře běžela 38. minuta, když se dokázal prosadit další domácí borec Karel Fajfrlík - 2:1. Posledních 5 minut prvního poločasu patřil domácímu Jakubovi Grunclovi. Po kombinaci na levé straně se dostal míč na střed a za vápnem vystřelil právě Jakub Gruncl, míč skončil za hostujícím brankářem v brance - 3:1. Za minutu se tento hráč prosadil znovu. Po rychlém protiútoku, zvolil Jakub Gruncl lob ze třiceti metrů a míč skončil v brance - 4:1. Do kabin se šlo tedy za stavu 4:1 pro domácí celek. 

Domácí si své vedení pohlídali, dokonce i navýšili

Do druhého poločasu se šlo s jednou změnou na každé straně. Ve druhém poločase si domácí hlídali vedení a přidali dvě branky. V 70. minutě se nejprve trefil Jan Přibáň - 4:2. Za 10 minut, tedy v 80. minutě se prosadil Jakub Krčál - 5:2. V souboji o první místo tedy ovládl domácí Smíchov. V dalším kole Smíchov zavítá do krásného areál Kozolup. Rezerva Vejprnic si bude chtít spravit chuť v Městě Zbiroh. 



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - L. Rout [-] (60. D. Tobrman [-] ) , K. Fajfrlík [-] (60. B. Mičan [-] ) , J. Gruncl [-] (46. P. Konopík [-] ) , J. Krčál [-] , V. Krušina [-] (75. M. Fujan [-] ) , M. Bačkovský [-] (70. V. Duspiva [-] ) , J. Černý [-] , F. Krejčí [-] , T. Sládek [-] , J. Přibáň [-]

SK Slavia Vejprnice B
P. Davídek [-] - R. Baxa [-] , J. Guldán [-] (46. V. Formánek [-] ) , L. Sochor [-] , M. Mottl [-] , D. Král [-] , D. Vodrážka [-] , J. Bernard [-] , O. Herzog [-] , D. Takáč [-] , P. Loužecký [-]

ŽK: 65. R. Baxa , 84. J. Bernard .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kostelník Lumír - LAPÁK Zdeněk, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Tomáš Pražák
Tip experta: výhra domácích

Pro mě je Smichov jasný favorit soutěže, takže jasná jedna.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích