1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas


Branky


8

Dva týmy s nejméně obdrženými brankami. Oba týmy udrželi čisté konto v předešlém kole, oby týmy vstřelili 3 branky. Přečtěte si v článku jak si vedli v tomto kole tyto plzeňské týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vyrovnané utkání se odehrávalo na plzeňském Slovanu. První poločas měly oba týmy po jedné tutovce. Hosté minuli z několika metrů prázdnou branku. Domácí Dan Kadlec pak po individuální akci připravil před bránu míč Patrikovi Matulovi, který z blízka gólmana nepřekonal.

Velmi podobná druhá půle

Druhá půle se nesla v podobném duchu, kdy se oba týmy do většího množství příležitostí nedostávali. Diváci defenzivního fotbalu už se skoro radovali z bezbrankového zápasu. Během druhého poločasu se na obou stranách vystřídalo pár hráčů. Diváci se ale branky dočkali. V 78. minutě se prosadil domácí střídající hráč Karel Fajfrlík - 0:1. Zanedlouho odpověděl i domácí celek. Dan Kadlec opět připravil golovku Josefovi Reischigovi, který srovnal skóre v 83. minutě - 1:1. Do konce zápasu už žádná branka nepadla a tak se šlo do penalt. 

Přesnější tým byl ten hostující

Prvních pět střelců na každé straně bezpečně proměnilo. Šestý střelec na straně domácích bohužel branku minul. A tak ze zisku bonusového bodu se radovali hosté. 



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - P. Fiala [-] , J. Nosek [-] (60. M. Otto [-] ) , M. Janoušek [-] , P. Matula [-] , D. Kadlec [-] , D. Dergachov [-] , M. Cigler [-] , M. Sartorius [-] (85. M. Koranda [-] ) , O. Litványi [-] , M. Makkai [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Ostrolucký [-] (75. J. Gruncl [-] ) , J. Přibáň [-] , D. Tobrman [-] (46. K. Fajfrlík [-] ) , J. Krčál [-] , A. Zikmund [-] , M. Fujan [-] , P. Konopík [-] (75. D. Hranáč [-] ) , F. Krejčí [-] , T. Sládek [-] , J. Černý [-]

ŽK: 89. P. Fiala .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Schingler Milan - RUBÁŠ Jakub, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů