Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl hned na úvod


Branky


9

V posledním vzájemném zápase se šlo po závěrečném hvizdu do penalt. V penaltové loterii byli úspěšnejší Přikosičtí. Přečtěte si report z dalšího vzájemného zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání hostující branky

První poločas se hrálo vetšinu času na útočné polovině domácího celku. První gol padl v 15. minutě, kdy se prosadil střední záložník domácích Jakub Krčál - 1:0. Hosté z Příkosic hrozili převážně z protiútoků a dlouhých balónů na své útočníky. Smíchov většinu takových balónu zvládl bez problémů. Podruhé se domácí radovali ve 25. minutě, prosadil se Jan Přibáň - 2:0. Domácí tým dobýval soupeřovo branku hlavně po stranách hřiště. Ve 38. minutě se prosadil Milan Kuráž a navýšil tím skóre už o 3 branky - 3:0. Do konce první půlky se už nic velkého nestalo. 

Udržené čisté konto a navýšené skóre

Na druhý poločas trochu sprchlo a trávník namokl. To pomohlo hlavně domácímu týmu. V 54. minutě se dostal k míči Miloslav Fujan, který se nemýlil a už to bylo o 4 branky - 4:0. Zanedlouho, konkrétně v 58. minutě se prosadil krajní obránce Jakub Černý a bylo hotovo - 5:0. Průběh druhého poločasu byl podobný jako v poločase prvním. Smíchov držel míč na svých kopačkách. Další goly padly až v závěru zápasu. Nejprve se dvakrát trefil Jakub Krčál, čímž zkompletoval hattrick, díky němuž se dostal i do sestav kola - 7:0. Poslední tečku za celým zápasem udělal střídající David Tobrman - 8:0
 Smíchov v dalším kole zavítá do Plas, kde bude chtít pokračovat ve střelecké formě. Příkosice přivítají rezervu Vejprnic a spravit si chuť po debaklu.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Pavel Konopík: Do zápasu jsme vstupovali s jasným cílem, zahájit sezonu vítězně. V přípravě se nám v zápasech příliš nedařilo, proto jsme rádi, že jsme zvítězili, navíc bez obdržené branky.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Kuráž [-] (54. T. Sládek [-] ) , J. Přibáň [-] (62. J. Gruncl [-] ) , M. Fujan [-] (70. D. Hranáč [-] ) , J. Krčál [-] , L. Rout [-] , K. Fajfrlík [-] (54. D. Tobrman [-] ) , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , L. Rous [-] (70. V. Duspiva [-] ) , J. Černý [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - J. Burda [-] , T. Jelínek [-] (79. R. Majdl [-] ) , O. Kapoun [-] (64. P. Šefl [-] ) , P. Gosza [-] (46. P. Komanec [-] ) , J. Kasl [-] , J. Čada [-] , J. Novák [-] , J. Pour [-] , J. Novák [-] , L. Krajdl [-]

ŽK: 44. J. Černý - 25. J. Pour .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - BEŠTA Vladimír (N), ŠMÍD Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Karel Schleis
Tip experta: výhra domácích

Smíchov byl v minulé sezóně našlápnutý a myslím si, že i letos nedá žádný bod zadarmo. Příkosice bez svých fanoušků na Smíchově prohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích