J. Vajai 12.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 10:00

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola se rozhodoval až v pokutových kopech


Branky


8

Očekával se parádní zápas, vždyť se hrálo o první místo, které prakticky od začátku sezóny okupují Přeštice, jež dosud ani jednou neprohrály a mají nejlepší útok i obranu soutěže. Chlumčany na tom nebyly o moc hůř – druhá nejlepší defenziva v počtu nastřílených branek jsou rovněž hned za Přešticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly jediné dvě branky utkání

Pouze utkání Dobřany – Blovice se mohlo co do návštěvnosti rovnat s chlumčanským „Ďolíčkem“. Na zápas 10. kola totiž dorazilo parádních 180 diváků!

 

První branku utkání mohli fanoušci vidět velice brzy. Už v 5. minutě totiž poslal do vedení přeštickou rezervu hráč s číslem 6 na zádech Jakub Bešta. To je samozřejmě pro tým s nejmenším počtem inkasovaných gólů ideální start.

 

Ovšem jen o sedm minut později nalezl v prakticky neprůstřelné defenzivě díru druhý nejlepší střelec chlumčanské Keramiky Jakub Vajai a svým pátým gólem v sezóně srovnal na 1:1.

 

Přešticím se dařilo svého soupeře přehrávat, ovšem vše veskrze končilo u pokutového území, což bylo dáno i výbornou prací Chlumčan v obranné fázi. I díky tomu žádná další branka v prvním poločase nepadla a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

 

Ve druhé půli se nic významného nestalo

Ve druhém dějství měli hosté o poznání výraznější převahu, ovšem jejich snaha vždy ztroskotala na finální přihrávce do vápna. Chlumčanská obrana byla opravdu velice pevná. Do konce zápasu se tak, kromě žlutých karet pro Vojáčka a Blahoudka, nic nestalo a šlo se do penalt.

 

Bod navíc brali hosté

Pokutové kopy lépe zvládli fotbalisté přeštické rezervy a odvezli si z Chlumčan dva body.



Ohlasy k zápasu



FK ROBSTAV B
Pavel Dobrý (trenér hostů): Kvalitní zápas, dobré tempo. Odehráli jsme herně dobry zápas, před vápno jsme měli převahu, zvlášť 2. poločas, ale chyběla nám finální přípravka do vápna. Chlumčany dobře bránily a bod si zasloužily. Cením si i bodu navíc.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - M. Vojáček [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , M. Kulhánek [-] - O. Kastelic [-] , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , P. Dostálík [-] , J. Potočník [-] (33. J. Janout [-] ) , M. Němeček [-] -

FK ROBSTAV B
F. Muknšnábl [-] - J. Pavlík [-] , T. Půta [-] (84. O. Hrbas [-] ) , L. Klokan [-] , P. Fabián [-] , M. Kováč [-] , J. Bešta [-] (84. M. Knopf [-] ) , V. Křeš [-] , J. Duchek [-] , I. Blahoudek [-] , J. Medek [-]

ŽK: 82. M. Vojáček - 79. I. Blahoudek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Křen Jiří - KRAUS Jan, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Jiří Janouškovec
Tip experta: výhra hostů

Hosté těží z běhavé konstruktivní hry a nemají problém s produktivitou, což jsme si sami ověřili.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích