3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice zejména díky vydařené druhé půli porazily klatovské béčko


Branky


12

Při pohledu na tabulku se dá říct, že favoritem tohoto utkání bylo Klatovy, chanovičtí však předvedli dobrý výkon a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli gól nepadl

Hned v úvodu měl gólovku domácí Václav Zoubek, ale trefil jen tyč, od které se míč odrazil do náruče brankáře Hermana.

 

Pak byli lepší hosté, a dokonce měli k dispozici penaltu. Tu však lapil strážce chanovické branky Jiří Václavík. A když pak na další střelu nedosáhl, pomohlo mu břevno.

 

Co se týče šancí, přelévalo se to z jedné strany na druhou. V té největší klatovské opět skvěle zasáhl Václavík, na druhé straně jen těsně minul po centru Milana Šlehubra Michal Polena.

 

Druhý poločas byl jasně v režii domácích

Po přestávce šel výkon domácích výrazně nahoru. Dařilo se jim využívat křídelní prostory a zároveň pokrývat i střed hřiště, což vedlo k územní převaze a šancím, z nichž tři dokázali využít.

 

Nejdříve vyhrál na polovině hřiště těžkou hlavičku Michal Polena a Jaroslav Kubaň postupoval sám na brankáře. Nechal se sice doběhnout obráncem, ale úkol přesto zvládl a Chanovice se tak v 60. minutě mohly poprvé radovat.

 

Jen šest minut nato se podél brankové čáry protáhl Jan Šebek a zpětnou přihrávkou našel Michala Polenu, který propálil vše, co mu stálo v cestě.

 

A uběhly pouhé čtyři minuty a domácí se radovali potřetí. David Pavlovský našel na vápně Jaroslava Prýmase, jenž si s těžkou přihrávkou poradil a pohotově zamířil přesně k tyči.

 

Chanovice tak proti silným Klatovům navázaly na slušný výkon proti Přešticím, jen s tím rozdílem, že tentokrát dokázali utkání dotáhnout do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška (trenér domácích): O chanovické pouti jsme proti rezervě Klatov předvedli ospalý a takticky špatný první poločas, ale výrazné zlepšení po pauze nám přineslo zasloužené tři body. Všechny branky byly pěkné a mohlo jich být i víc, ale za vítězství i výkon především ve druhém poločase jsme samozřejmě rádi.




Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
J. Václavík [-] - L. Ziolek [-] (83. J. Šulc [-] ) , J. Prýmas [-] , J. Petřík [-] , D. Pavlovský [-] - M. Šlehubr [-] , V. Zoubek [-] (80. O. Skuhravý [-] ) , J. Šebek [-] , J. Merašický [-] - J. Kubaň [-] (70. M. Šabek [-] ) , M. Polena [-] -

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Bošek [-] , J. Ouda [-] , Z. Kotáb [-] , M. Barborka [-] , J. Kolerus [-] - O. Javorský [-] (65. L. Korpa [-] ) , D. Šašek [-] , T. Partyngl [-] , L. Urs [-] , M. Gunitš [-] -

ŽK: 71. J. Šebek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Marek Pavel - RUBÁŠ Jakub, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Oliver Kastelic
Tip experta: remíza

Čekám hodně vyrovnanej zápas, Klatovy se budou muset obejít bez pomoci áčkařů, takže to budou mít těžší.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů