Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 15:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy nakonec ovládly přestřelku se Štěnovicemi


Branky


10

Štěnovice jely do Klatov jako jasný outsider. Ovšem místnímu béčku rozhodně nedaly tři body zadarmo, hrozily především z povedených protiútoků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první šel do vedení outsider

Jako první šli do vedení hosté ze Štěnovic, když ve 21. minutě využili ztráty klatovských ve středu hřiště a po rychlém protiútoku do otevřené obrany se do střelecké listiny zapsal Filip Šneberger.

 

Domácí však relativně brzy srovnali. František Diviš z rohu na přední tyči přesně našel Zdenka Kotába a ten se hlavou nemýlil.

 

A v samém závěrů poločasu, pouhou minutu před jeho koncem, šli dokonce do vedení. Po dorážce hlavou do prázdné branky se prosadil Jan Kotáb.

Ve druhé půli to chvíli vypadalo na drama

A Jan Kotáb navázal na střelecký úspěch ze závěru první půle jen pět minut po začátku druhé, když si ve vápně našel povedený centr z levé strany hřiště a Klatovy vedly 3:1.


Dvougólové vedení však domácím vydrželo pouhé čtyři minuty. Václav Týml se dostal do samostatného nájezdu a gólmana Hermana pak neomylně překonal. Nutno dodat, že pomezní rozhodčí při přihrávce na Týmla zvedl svůj praporek na znamení ofsajdu, ale hlavní rozhodčí se rozhodl stát si za svým názorem a branku uznat. Bylo tedy sníženo a schylovalo se k dramatu.


V 82. minutě si však zářez na svou pažbu připsal Ondřej Javorský, opět se tak stalo po dorážce do prázdné branky, a svým gólem na 4:2 tak do řad svého týmu vnesl více klidu.

 

V 87. minutě se po povedeném brejku trefil opět štěnovický Týml, ale jeho gól na 4:3 byl poslední, který šedesáti přítomným divákům zápas nabídl.




Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl (záložník domácích): Zápas skončil poměrně divokým výsledkem 4:3. Štěnovice dokázaly vstřelit všechny tři góly z rychlých brejků po ztrátě balónu na jejich polovině. Naštěstí si ale ze zápasu odnášíme cenné tři body.




Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Kolerus [-] , Z. Kotáb [-] , M. Barborka [-] - T. Partyngl [-] (72. J. Bošek [-] ) , L. Urs [-] , L. Marek [-] (54. O. Javorský [-] ) - J. Kotáb [-] , A. Aizner [-] (82. L. Korpa [-] ) - Z. Cibulka [-] (46. M. Gunitš [-] ) , F. Diviš [-]

TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] - F. Šneberger [-] (84. I. Tovstyy [-] ) , L. Rosocha [-] (46. T. Fink [-] ) , M. Zuna [-] (46. J. Uxa [-] ) , J. Fiala [-] , V. Týml [-] , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] , L. Sedláček [-] (85. P. Štěrba [-] ) , M. Matoušek [-] , F. Pelouch [-]

ŽK: 20. L. Marek , 62. Z. Kotáb - 64. J. Fiala , 81. F. Šneberger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - MÍKA Tomáš (N), KOŽELUH Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Aleš Rajt
Tip experta: výhra domácích

Klatovské áčko nastupuje ke svému zápasu v sobotu, a tak je možné že B tým bude doplněn pro svůj nedělní zápas o hráče Áčka s menším vytížením, proto se přikláním k výhře domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích