T. Hindy 12.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov doma nestačil na Ledenice


Branky


12. T. Hindy - 3. J. Fencl , 64. M. Kadlec , 65. L. Winkler
27

V posledním podzimním utkání zavítaly na neplachovský pažit Ledenice. Hosté načasovali formu a mohli se pyšnit sérií tří vítězství v řadě se skvělým skóre 13:2. Neplachov v minulém kole prohrál v Buku 1:0. Gól nedal ani z penalty a střelecky se trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli rychle vedli, ale domácí vyrovnali

Jak skvěle vstoupit do utkání předvedli hosté, když už ve 3. minutě po autovém vhazování šel důrazně za balónem Jan Fencl, který vletěl do souboje na hranici šestnáctky a pohotově uklidil balón přesně k tyči – 0:1.

 

V 11. minutě mohl Neplachov vyrovnat. Po několika zblokovaných střelách se k dalšímu zakončení dostal Martin Dušák. Zblízka však nedokázal překonat ledenického brankáře Ondru Žurovce, který na čáře skvělým zákrokem odmítl vyrovnání.

 

Domácí zůstali v tlaku a další centr do vápna od Ondřeje Dvořáka si našel Tomáš Hindy a hlavou prudce poslal balón o břevno do brány – 1:1.

 

V dalších minutách se hra přelévala. Hosté byli důraznější ve středu hřiště, domácí se naopak snažili útočit po křídlech. A Neplachov postupně přidával na aktivitě.

 

V 26. minutě přišla povedená akce domácích. Z vlastní poloviny se přes několik přihrávek dostali k pokutovému území hostů, kde drželi balón. Po pěkné kombinaci se uvolnil Jaroslav Hruška, v šestnáctce potáhl balón a po naznačení brankáři hostů mohl do zpola odkryté brány otočit vývoj utkání. Branku však přestřelil.

 

Jaroslav Hruška se dostal do zakončení ještě ve 32. minutě po rohovém kopu a ve 36. minutě po střílené přihrávce od Tomáše Hindyho, ale skóre se bohužel pro domácí neměnilo.

 

Ledeničtí podnikali nebezpečné útočné výpady, ale obrana Neplachova po úvodním zaváhání již většinu útočných pokusů hostí zachytávala. Neplachov byl po vyrovnání aktivnějším týmem, ale neproměnil možnosti, které si domácí hráči vypracovali. První poločas tak skončil po jedné brance na obou stranách.

Ve druhém poločase vstřelili dvě branky hosté

V druhém poločase přišla první větší příležitost v 53. minutě. Centrovaný míč do pokutového území domácí obrana neodvrátila, k hlavičce se dostal ledenický Jan Fencl, ale nezamířil přesně.

 

V 55. minutě doslova stejnou mincí odpověděli domácí. Po centru Patricka Mohameda hlavičkoval Tomáš Hindy, ale také nepřesně. V 61. minutě předvedl Neplachov rychlý přechod do útoku. Balón putoval po několika přihrávkách na jeden dotek do brejku na Martina Dušáka, který zatáhl balón a našel do šestnáctky nabíhajícího Ondřeje Dvořáka, který však trefil jen boční síť hostující branky.

 

Pak předvedli naopak skvělou akci hosté. Po nedůrazu domácích přišel nákop do prostoru a rychlý protiútok, z kterého nacentroval Filip Havrda. V šestnáctce našel přesně Miroslava Kadlece, který si chladnokrevně vychutnal jak stopera, tak i brankáře domácích a zakončil v podstatě do prázdné branky – 1:2.

 

Neplachov za okamžik udělal další chybu a ledenický Lukáš Winkler po pasu mezi obránce proměnil svůj nájezd a zvýšil na rozdíl dvou branek – 1:3.

 

Domácí svůj poslední podzimní zápas před skvělou diváckou návštěvou (přes 150 diváků) nechtěli prohrát a tlačili se do útoku. Hosté však obětavě bránili, ale místy až moc důrazně a nabídli Neplachovu početní výhodu, když byl po druhé žluté vyloučen ledenický Matěj Volf.

 

A domácí se přeci jen do dvou gólovek dostali. Obě však klasicky spálili, tak jako v několika předchozích utkáních. Poslední slovo měli hosté, kteří mohli přidat čtvrtý gól. Lukáš Winkler však v dalším úniku na samém konci utkání ztroskotal na Markovi Dvořákovi v brance domácích a skóre se už nezměnilo.

 

Report sepsal: Lukáš Blažek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "Poslední podzimní utkání a my chtěli skvěle rozjetou sezónu zachránit vítězstvím a tím i poděkovat našim fanouškům. To se nám ale vůbec nepovedlo. Přitom po vyrovnání jsme měli více ze hry a utkání jsme mohli zvrátit. Jak se proměňují šance nám ale v druhé části ukázali hosté a dvěma góly v krátkém sledu rozhodli utkání. Mrzí nás, že jsme před tak skvělou diváckou návštěvou v domácím prostředí před našimi fanoušky nedokázali zakončit podzim vítězně."




Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - O. Dvořák [-] , M. Dušák [-] , T. Hindy [-] , J. Hruška [-] , P. Mohamed [-] , M. Hruška [-] (78. L. Blažek [-] ) , O. Čada [-] , J. Švec [-] , J. Láník [-] (68. D. Štěcha [-] ) , L. Svobodný [-]

TJ Slavoj Ledenice
O. Žurovec [-] - F. Havrda [-] (88. T. Čouza [-] ) , L. Winkler [-] , M. Kadlec [-] , O. Švarc [-] , J. Fencl [-] , M. Volf [-] , P. Volák [-] , M. Cempírek [-] , A. Stránský [-] (76. V. Hinterhölz [-] ) , M. Dudáček [-] (58. M. Bednář [-] )

ŽK: 16. J. Láník , 31. M. Dušák - 14. M. Volf , 84. M. Kadlec . ČK: 70. M. Volf .
Hráči zápasu: T. Hindy - M. Kadlec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLÁRIK Vojtěch - RYKLÍK Filip, AMBROŽOVÁ Hana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vše mimo výhry domácích by nešlo na rozum.

Tip experta: výhra domácích

Neplachov je doma silný, takže výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů