2:1
(2:1)
21. J. Havel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Žďár přehrál Novou Bystřici o jeden gól


Branky


27

V rámci posledního podzimního kola zavítalo do Horního Žďáru mužstvo Nové Bystřice. Domácí v posledních dvou kolech prohráli a chtěli tuto bilanci změnit, naopak hosté se pokoušeli navázat na vítězství s Českými Velenicemi z minulého zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byly k vidění tři góly

V posledním domácím zápase přivítal Horní Žďár fotbalisty Nové Bystřice. Domácím parádně vyšel vstup do utkání, když se už ve 2. minutě trefil Vojtěch Princ, a to střelou bod břevno - 1:0.

 

Tentýž hráč měl další šanci kolem 15. minuty, kdy jeho nepovedenou střelu dokázal hostující brankář vyrazit na roh. Poté se dostali ke slovu i hosté, svoji první střelu vyslal Jiří Havel, ale domácí brankář byl na svém místě.

 

Ve 21. minutě už svou šanci Jiří Havel využil, když udělal kličku domácímu brankáři a zakončoval do odkryté branky. Skóre tak vyrovnal na 1:1.

 

Domácí mohli odpovědět hned posléze ale střelu Davida Maňoura zablokoval hostující hráč na roh. Na druhé straně se dostal do úniku Petr Volf, ale jeho pokus o prostřelení zlikvidoval domácí brankář. O to samé se snažil i Jiří Havel, který zakončoval z úhlu, ale i v tomto případně si to domácí brankář pohlídal a střelu vyrazil.

 

Ve 35. minutě se domácí dočkali druhé branky, když po autovém vhazování přistrčil kapitán Pavel Völfel míč Martinovi Korandovi a ten ze střední vzdálenosti zakončil přesně na zadní tyč - 2:1.

 

Vzápětí mohli hosté vyrovnat, když dostali výhodu přímého kopu z hranice velkého vápna. Míče se ujal David Frühauf, ale jeho střela skončila na tyči domácí branky. Do kabin tak šli spokojenější domácí.

Ve druhé půlce nakonec branka nepadla

Do druhého poločasu nevstoupili domácí dobře a hosté je přehrávali. Důsledkem toho byla šance Petra Bobála, který zakončoval na úrovni penalty, ale díky Janu Kubincovi skončila střela na břevně.

 

Následně přišel opět na řadu druhý nejlepší střelec soutěže Jiří Havel, když jeho zakončení na zadní tyč dokázal nohou vyřešit domácí brankář Lukáš Rešl. Ukázalo se ale, že zakončoval z ofsajdu, takže by branka neplatila.

 

V asi největší šanci se ocitl kolem 70. minuty opět Jiří Havel, když zakončoval uvnitř pokutového území k tyči, ale domácí brankář předvedl pohotový zákrok a střelu zlikvidoval.

 

Domácí se dostali k nebezpečné šanci až v 83. minutě, když nejprve po centru zakončoval Karel Voldán hlavičkou, ta ovšem skončila pouze na břevně, a následnou dorážku nedokázal Jakub Hrdlička umístit mezi tři tyče. Domácí si už své vítězství do konce zápasu pohlídali.

 

Report sepsal: Lukáš Rešl



Ohlasy k zápasu


SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "Velmi důležité body v závěru podzimní části. Na jaře se nám tak bude dýchat o něco lépe. Musíme ale dále pracovat, udělat kvalitní zimní přípravu, protože hrát pouze 45 minut nestačí. Nová Bystřice má kvalitní tým plný skvělých fotbalistů. Momentálně je ale trápí marodka, takže k nám přijela pouze s jedním hráčem na střídání. I tak dokázala být velmi nebezpečným soupeřem. Nakonec jsme to ale zvládli a mohli jsme si užit následnou dokopnou. Na té se ukázalo, že je v týmu momentálně skvělá parta."

TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "My jsme vůbec nechytli začátek utkání, už ve třetí minutě dostal krásnou střelou domácí do vedení Vojta Princ. Chvíli nám trvalo než jsme se otřepali, Volfa tváří v tvář vychytal Rešl, za malou chvilku už na blafák Havla ani on nestačil. V 35. minutě si domácí po autovém vhazování jednoduše sklepli balon, dostali od nás až moc prostoru, a Koranda střelou z dálky překvapil Podolského. My jsme ještě do poločasu mohli srovnat Frühaufem ale jeho přímý kop skončil na tyči. Celý druhý poločas jsme si vytvořili územní převahu, domácí ale pozorně bránili, do šancí se dostal Havel a Feytl ale neproměnili. Největší příležitost na vyrovnání měl Bobál, ale orazítkoval pouze břevno domácí branky. V utkání, kdy nám jako na podzim tradičně chyběli zranění hráči, nejcitelněji asi Janoušek s Kubešem, jsme tedy odešli ze sklopenou hlavou. Domácím gratulujeme k vítězství, my jsme rádi za zimní přestávku ve které se musíme dát dohromady a na jaře se prezentovat úplně jiným přístupem k tréninku a zápasům."



Sestavy


SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - P. Sliacký [-] , J. Kubinec [-] (77. J. Hrdlička [-] ) , J. Beneda [-] , M. Koranda [-] , M. Heine [-] (65. A. Moldrzyk [-] ) , L. Stejskal [-] , D. Maňour [-] (60. R. Bláha [-] ) , K. Voldán [-] (87. D. Šablatura [-] ) , V. Princ [-] (85. L. Štěch [-] ) , P. Völfel [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - M. Feytl [-] , D. Frühauf [-] , P. Bobál [-] , R. Schramhauser [-] (75. A. Janata [-] ) , J. Schramhauser [-] , P. Volf [-] , J. Havel [-] , R. Schmidt [-] , A. Benkovský [-] , T. Kratochvíl [-]

ŽK: 38. M. Heine , 50. V. Princ - 60. M. Feytl .
Hráči zápasu: L. Rešl - J. Havel .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - KLIMEŠ Jiří, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Na domácím hřišti to domácí zvládnou.

Tip experta: remíza

V tomhle zápase se body budou dělit, remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů