J. Čada 24.
T. Pražák 66. (p.)
2:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty a další ztracené body, Příkosice doma porazila Raková


Branky


24. J. Čada , 66. T. Pražák (p.) - 32. J. Šilhánek (p.) , 60. R. Harnoch , 74. J. Šilhánek , 85. A. Vrba
0

Do Příkosic přicestovala rezerva Rakové. Domácí tým byl hladový po vítězství a chtěl hlavně napravit porážku z minulého kola, kdy podlehl Strašicím. Hosté naopak doufali, že předvedou minimálně stejný výkon jako tomu bylo v minulém kole na domácí půdě s Kakejcovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Ve dalším zápase 3. kola OP se potkaly dva týmy, které mají v sezoně odlišné cíle a domácí své myšlenky na postup chtěli předvést už v úvodu zápasu. Rychlými útoky atakovali šestnáctku hostů a hned v 5.minutě zazvonila tyč po střele domácího útočníka. Když se situace v 8.minutě opakovala a po další nastřelené tyči vznikl závar před brankou hostů, jakoby se hosté probudili a převzali iniciativu v tvorbě hry. Mírný tlak Rakové vyústil kolem 15.minuty šancí Františka Bůchy, který hlavou nastřelil břevno. Domácí měli velmi rychlý a nebezpečný přechod do protiútoků a jedním takovým nenápadným protiútokem otevřeli brankový účet zápasu, když se trochu nečekaně v plném běhu tak z 22m opřel do míče Jakub Čada a umístil táhlou střelou k levé tyči míč za záda brankáře Petra Šístka. Hosty to nezaskočilo a začali využívat šikovnost a rychlost útočníka Jiřího Šavela k nebezpečným útokům. Hned ve 32.minutě se například probojoval do vápna domácích a jelikož mu nedovoleně vystavil stopku obránce, kopala se penalta. Pokutový kop bezpečně proměnil Jaroslav Šilhánek překvapivě pro brankáře Pavla Vaníka k levé tyči a byl tu spravedlivý stav 1:1. Poločas se dohrál ve svižném tempu a oba tábory fanoušků se mohly těšit, aby pěkný fotbal pokračoval i po přestávce. Hosté byli určitě spokojeni, že trápí favorita svým nebojácným výkonem a do druhé půle šli s cílem zaskočit ho ještě více.

 

Neúnavný Šavela

Podařilo se to hned ve 46.minutě,kdy unikl znovu Jiří Šavel po pravém křídle a kdyby ho nedovoleně nezastavil domácí Tomáš Lukeš, možná by únik skončil vedoucí brankou. Takhle ovšem obránce dostal druhou žlutou kartu a musel do sprch předčasně. Hosté pomalu převzali otěže zápasu a začali postupnými útoky dobývat domácí branku. Nakonec se jim to podařilo až v 60.minutě, kdy po centru z rohového kopu efektní patičkou ve vzduchu tečoval míč střídající Robert Harnoch a zaskočil tím domácího golmana. Příkosice však ani v deseti nesložili zbraně a po několik menších šancích v 66.minutě po nechtěném faulu hostujícího obránce Jana Štincíka v rohu svého pokutového území měli šanci stav srovnat penaltou. V klidu ji proměnil Tomáš Pražák a Raková v tu dobu věděla, že bitva o tři body bude ještě těžká i proti oslabenému soupeři. Jenže měla neúnavného Jiřího Šavela, který obraně nedal volnou chvilku a znovu v 73.minutě sám utekl, řítil se na golmana a po zásahu obránce Martina Kravaříka nemohlo následovat nic než další červená karta a přímý kop z hranice šestnáctky. Jelikož pravidelný exekutor standartních situací Jiří Kořínek byl nucen již po půlhodině hry pro zranění nohy střídat, tentokrát si míč připravil Jaroslav Šilhánek a provedl svůj kop také na jedničku. Pěknou ranou k tyči vrátil vedení hostům - 2:3. Domácí se pokusili i v devíti v závěru ohrozit branku Rakové, ale tím otvírali obranu velmi nebezpečným protiútokům jejich útočníků ještě k tomu většinou v přečíslení. V 82.minutě jeden z nich zakončil Alois Vrba pouze do břevna, ale následující únik v 85.minutě Jiřího Šavela už Alois Vrba proměnil do prázdné branky a bylo rozhodnuto - 2:4. Zápas se dohrál v klidu a diváci poděkovali potleskem oběma týmům, protože dnes byl k vidění velmi pěkný zápas s velkým množstvím šancí a hlavně branek z obou stran. Raková proti silnému týmu na jeho hřišti dokázala, že letos se s ní musí počítat možná klidně i jako s černým koněm přeboru.

 

Autor reportu: Pavel Janda



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Jan Novák: Obě červené karty jasné, hráli jsme o devíti a to nás zlomilo. Můžou nás akorát mrzet neproměněné šance z prvního poločasu, čtyři tutovky. Pokud by jsme dali v prvním poločase čtyři góly tak nikdo nemůže nic říct. Nejlepší hráč na naší straně, prostřední záložník Jakub Čada, dal góla a hrál opravdu pěkně. Po zápase jsem říkal klukům, že se nedá nic dělat, o devíti lidech se hraje špatně. Teď na tréninku musíme víc trénovat zakončení a proměňovat šance ve vápně.

TJ Sokol Raková B
Pavel Janda (Vedoucí týmu TJ Sokol Raková): Jiří Šavel dnes za Rakovou potvrdil rčení, že nemusí hráč dát branku, aby byl nejlepší. Byl u všech důležitých věcí v zápase, připravil všechny branky hostů i vyloučení domácích a právem se stává hráčem utkání za Sokol Raková.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - P. Voříšek [-] , L. Krajdl [-] , T. Jelínek [-] , P. Gosza [-] , J. Čada [-] , P. Komanec [-] , M. Kravařík [-] , T. Pražák [-] , T. Lukeš [-] , D. Kohout [-]

TJ Sokol Raková B
P. Šístek [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , P. Procházka [-] , Š. Kozler [-] , J. Kořínek [-] (35. J. Štincík [-] ) , A. Vrba [-] (89. M. Pelc [-] ) , J. Šavel [-] , D. Balík [-] , J. Nolč [-] (46. R. Harnoch [-] ) , V. Štincík [-]

ŽK: 11. T. Lukeš , 31. P. Voříšek - 16. D. Balík . ČK: 46. T. Lukeš , 73. M. Kravařík .
Hráči zápasu: J. Čada - J. Šavel .
Místo: Příkosice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - ŠMÍD Zbyněk (N), JANDA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.