Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Bystřice jasně vyhrála v Ledenicích


Branky


26

Nová Bystřice si poradila se zápasem v Ledenicích i přes problémy se sestavou. O svém vítězství rozhodla již v prvním poločase, kdy dokázala vstřelit tři branky. V druhé půli svůj náskok ještě zvýšila a zvítězila nakonec vysoko 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vstřelili hosté tři góly

I přes značně poslepovanou sestavu hráli hosté z Nové Bystřice přesně podle svých taktických zámměrů. Pevná defenziva a rychlé protiútoky.

 

První gól hostů připravil krásným průnikem ve 14. minutě Filip Kapias, který se objevil v základní sestavě po dvou letech. Předložil míč Jiřímu Havlovi a ten se dokázal prosadit - 0:1.

 

Za malou chvilku, ve 21. minutě, si oba hráči role vyměnili. Tentokrát přihrával Jiří Havel a zakončoval Filip Kapias a Nová Bystřice vedla 0:2.

 

Domácí Ledenice si za celý zápas vypracovali pouze jednu vyloženou šanci, ze které ale netrefili bránu. Do poločasu ještě neuspěl v samostatném nájezdu novobystřický Janoušek.

 

Ale chvíli před odchodem do kabin, ve 38. minutě, přetavil Havlovo centr ve třetí gól hostů Radek Schramhauser - 0:3.

Ve druhé půlce nejprve Ledenice snížily, ale hosté na to rychle zareagovali dalšími dvěma trefami

Do druhého poločasu domácí hodně prostřídali, začali aktivně, a po centru jejich nejlepšího hráče Miroslava Kadlece snížil v 55. minutě výstavním volejem Jakub Čermák - 1:3.

 

Utkání se definitivně zlomilo po hodině hry, kdy se postavil k přímému kopu David Frühauf a ukázal, že je to jeho parádní disciplína - 1:4.

 

Poslední branku utkání si připsali opět hosté. Janoušek vydřel těžký balon pro Frühaufa, který nádherně uvolnil Jiřího Havla, ten zachoval v koncovce chladnou hlavu a zvyšoval na konečných 1:5.

 

Hosté z Nové Bystřice měli i další příležitosti, ale buď je zlikvidoval výborný Cempírek, nebo v koncovce nebyli přesní.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "K utkání do Ledenic jsme cestovali s obavami, museli za nás nastoupit 4 kluci, co cestovali přímo z utkání B týmu. Velký respekt zejména pro Pavla Horneka, který v 46 letech zvládl odehrát kompletní porci minut za oba týmy. Bylo vidět, že hodně slepená sestava náš tým hodně stmelila. Plnili jsme do puntíku, co jsme si v kabině řekli, a z pevné defenzivy jsme vyráželi do nebezpečných brejků. Všichni hráči zaslouží absolutorium, z defenzivy vyčníval stoper Roman Schmidt, a v ofenzivě vedle stabilních opor odehrál výborné utkání Filip Kapias."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - L. Winkler [-] , M. Kadlec [-] , V. Svoboda [-] (46. M. Kožant [-] ) , V. Hinterhölz [-] (67. V. Babka [-] ) , J. Princl [-] (46. J. Kubec [-] ) , J. Čermák [-] , T. Jeněk [-] (46. F. Havrda [-] ) , J. Fošum [-] , M. Bednář [-] , M. Dudáček [-]

TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - P. Hornek [-] , J. Kaiseršot [-] , F. Kapias [-] , J. Janoušek [-] , R. Schramhauser [-] , A. Janata [-] , J. Havel [-] (87. J. Pánek [-] ) , D. Frühauf [-] , R. Schmidt [-] , A. Benkovský [-]

ŽK: 35. J. Fošum , 63. J. Čermák - 47. R. Schmidt , 49. J. Kaiseršot , 82. D. Frühauf .
Hráči zápasu: M. Kadlec - J. Havel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYKLÍK Filip - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, BUŘIČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ledenice potáhne k výhře M. Kadlec, který je ve svém věku pořád neudržitelný.

Tip: remíza

Tady je to stejné.