FOTO: V souboji dvou stoprocentních týmů se radovaly Třebětice


Branky


87. J. Fencl - 24. M. Novotný , 30. M. Kelbler , 40. P. Kelbler , 89. V. Habr , 90. V. Habr
30

V Ledenicích se ve třetím kole utkaly dva týmy, které měly dosud plný počet bodů. Dal se tedy očekávat pěkný fotbal. Průběh duelu byl ale celkem jednoznačný. Už v prvním poločase vstřelili hosté z Třebětic tři branky a v podstatě rozhodli o tom, že si odvezou všechny body, což se také nakonec stalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Třebětic si v první půli vypracovali velký náskok

Třebětický tým vstoupil do utkání na půdě Ledenic aktivněji. Na velmi těžkém terénu padl první gól ve 24. minutě, když třebětický Martin Kelbler našel krásnou přihrávkou Milana Novotného a ten zkušeně obstřelil gólmana domácích - 0:1.

 

Ve 30. minutě si oba hráči hostujícícho týmu role vyměnili. Novotný přihrával Martinu Kelblerovi a už to bylo 0:2.

 

Poté měli hosté ještě několik dalších příležitostí, ale ujala se až ta 5 minut před přestávkou, kdy zahrával Petr Švarc standardní situaci. Po několika odrazech se míč dostal k Petru Kelblerovi, který zcela zkušeně placírkou poslal míč k tyči - 0:3.

Třebětice byly i v druhé půli lepší týmem

Druhý poločas nabídl stejný obraz hry jako ten první jen s tím rozdílem, že šance hostí zůstávaly dlouho neproměněny. A tak po ztrátě Třebětic u pomezní čáry v 87. minutě přišel centr, na který si naskočil domácí Jan Fencl a snížil na 1:3.

 

Jenže hned v 89. minutě přišel zcela kuriózní gól, kdy kapitán hostů Vojtěch Habr na vlastní polovině napálil míč směrem k soupeřově bráně. Balón se nešťastně svezl a přeskočil domácího gólmana a bylo to 1:4.

 

Následně po rozehrání přišla ztráta domácích Ledenic a opět Vojtěch Habr svým druhým zásahem zvýšil na konečných 1:5. Třebětice tak zůstávají i nadále stoprocentní, naopak domácí Ledenice utrpěly první ztrátu bodů v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Zdeněk Vitoušek: "Utkání se hrálo na terénu, který byl na hranici regulérnosti. Úvodní minuty byly z obou stran opatrné. Dvakrát jsme ohrozili hostující branku. Udeřilo však na protější straně. Slabá čtvrthodinka přinesla ze strany hostí další dvě branky. Poločas tak skončil 0:3. Druhý poločas přinesl snahu něco s výsledkem udělat, ale zkušeně hrající hosté nám dovolili skórovat až v 87. minutě. Byl to nepovedený výkon, na který je třeba rychle zapomenout a pokusit se o body ve Studené, se kterou máme ale velice špatnou bilanci."

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "Zápas se hrál na velmi těžkém podmáčeném terénu, domácí zvolili taktiku nakopávaných míčů, ze začátku tímto párkrát zahrozili. Naopak my jsme se snažili nechat balón na zemi a soustředili jsme se na jednoduchou kombinaci a to nám dokonale vyšlo, měli jsme trvalou herní převahu kromě posledních deseti minut. V první půlce jsme si vypracovali třígólový náskok a to nám ještě tři branky zhatil terén. Druhé dějství jsme měli pod kontrolou také, bohužel naše šance jsme proměnili až ke konci zápasu. Naše vítězství bylo naprosto zasloužené."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - L. Winkler [-] , P. Volák [-] , M. Kožant [-] (56. J. Kubec [-] ) , M. Kadlec [-] , O. Švarc [-] , J. Fencl [-] , J. Čermák [-] (55. F. Havrda [-] ) , M. Volf [-] , M. Bednář [-] (77. V. Svoboda [-] ) , M. Dudáček [-]

FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - V. Havlík [-] , D. Kelbler [-] (66. R. Tříletý [-] ) , V. Novák [-] , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , M. Novotný [-] (90. K. Plachý [-] ) , M. Kelbler [-] , V. Habr [-] , V. Bastl [-] , V. Lorenc [-] (60. V. Pokorný [-] )

ŽK: 70. J. Fencl .
Hráči zápasu: J. Fencl - V. Habr .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Ledenice po nepovedených předchozích ročnících vstoupily do toho letošního se vší parádou. Dva zápasy – šest bodů. Třebětice vyhrály loňskou zkrácenou část, kdy přivedly pár zajímavých posil. V Ledenicích po výsledku 2:2 budou brát týmy po jednom bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Mohla by se narodit remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ledenice mají parádní vstup do sezóny, které táhne špílmachr M.Kadlec a pevně věřím, že těžký zapas doma zvladnou...

Tip: výhra domácích