Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetá Raková porazila Skomelno


Branky


0

Jiří Šavel opět hráčem zápasu! Tentokráte hráč Rakové vstřelil hattrick a měl největší zásluhu na vítězství svého týmu. Skomelno kvůli hodně slabému prvnímu poločasu na body nedosáhlo a posunulo se na předposlední příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodový poločas pro domácí

V zápase se potkaly týmy z odlišnou formou. Domácí se v úvodu soutěže nestydí obírat o body ani favority, naopak hosté se prozatím krčí na dně tabulky. Raková B se netajila tím, že chce zápas rozhodnout už v poločase a podle toho vstoupila do utkání. Hned v úvodu vzal zodpovědnost na sebe kapitán František Bůcha, skvěle si naskočil na rohový kop a hlavou našel skulinu mezi golmanem hostů a pravou tyčí. 9.minuta 1:0. Mírný tlak domácích pak podpořil v 18.minutě svým dobrým průnikem Jiří Šavel a střelou na vzdálenější tyč zvýšil stav na 2:0. Hosté působili odevzdaným dojmem a vše naznačovalo, že zápas bude dohrán v klidném tempu. Ještě před přestávkou vystrašil Vlastimil Štincík brankáře hostů skvěle kopnutým přímým kopem, ale jelikož se míč stočil na střed branky, ještě ho stačil golman vytěsnit nad břevno. 

Šavel dokonal hattrick

Hosté zřejmě zažili v kabině bouřku, protože do druhé půle nastoupilo úplně jiné mužstvo. Hosté byli u každého míče dříve, dařilo se jim přesně si přihrávat, nebezpečně centrovat a domácí brankář měl plné ruce a nohy práce, aby udržel čisté konto. Jenže jak to tak bývá, když se nepromění tlak v branku, přichází časem většinou trest na druhé straně. Z ojedinělého protiútoku v 73.minutě zamíchal obranu Jiří Šavel a svým druhým golem zvýšil už na 3:0. Hosty to však nezlomilo a hned krátce po rozehrávce využili nepozornost obrany domácích a vrátili se brankou Filipa Prachára zpět do zápasu. Hosté dostali chuť ještě s nepříznivým stavem něco udělat a domácí si svou nervozitou na kopačkách zadělávali na nepříjemný konec zápasu. V 77.minutě se v neviditelném postavení mimo hru ocitl Jaroslav Šilhánek a za následné protesty viděl žlutou kartu. Domácí byli velkou šancí trochu rozhozeni a následnych pár minut se jen bránili, což se jim stalo osudné a v 84.minutě na 3:2 snižoval Martin Bělohlávek. Domácí ovšem překvapivě hladce ovládli závěr zápasu a v klidu si došli pro tři body do tabulky. V 91.minutě ještě ke všemu Jiří Šavel dokonal svůj hattrick a upravil na konečných 4:2. Domácí si budou muset zvykat, že do dalších zápasů budou vstupovat v rolích favoritů, což se nečekalo a pro ně je to vítaná změna.

 

Autor reportu: Pavel Janda



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková B
Pavel Janda: Jiří Šavel potvrdil skvělý výkon z minulého týdne a tentokrát goly vzal dokonce na sebe a právem se stává podruhé za sebou nejlepším hráčem zápasu. Za hosty největší problémy pro domácí obranu znamenal kapitán týmu Václav Hašek, který skvěle rozdával míče na spoluhráče a i z domácí šatny se po zápase ozývaly obdivné ohlasy na jeho nepříjemnou hru.




Sestavy


TJ Sokol Raková B
P. Šístek [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , P. Procházka [-] , R. Harnoch [-] , J. Šavel [-] , M. Pelc [-] (54. M. Běle [-] ) , V. Běhounek [-] , T. Nolč [-] , D. Balík [-] , V. Štincík [-]

Sokol Skomelno
J. Turek [-] - M. Rückauf [-] , F. Solar [-] (61. M. Hofman [-] ) , T. Bauš [-] , P. Somolík [-] - V. Novák [-] , M. Bělohlávek [-] , V. Hašek [-] , L. Tománek [-] (86. Z. Maier [-] ) - F. Prachár [-] (86. P. Hofman [-] ) , P. Staněk [-] -

ŽK: 76. T. Nolč , 78. J. Šilhánek - 67. P. Somolík .
Hráči zápasu: J. Šavel - V. Hašek .
Místo: Raková. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - JANDA Pavel (N), ŠTRUNC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.