1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raková opět vyhrála, tentokrát v Radnicích


Branky


0

Náhradník Rakové, Jaroslav Blážek nastoupil do zápasu v 70. minutě a o několik okamžiků později vstřelil vítězný gól v zápase Radnice - Raková. Hostující mužstvo se tak drží na páté přícce tabulky, pouhé dva body za vedoucími Cheznovicemi a Holoubkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raková nadále pokračuje ve spanilé jízdě, potvrdila to i v Rakové, kde sice nepodala nejlepšíš výkon, protože domácí mužstvo bylo velmi silným protivníkem, ale přesto si z Radnic odváží tři body. Raková se do vedení dostala už v 5. minutě, po chybě v domácí obraně, skóroval Jaroslav Šilhánek. Odpověd domácích přišla ve 23. minutě, střela Lukáše Koffera trefila přesně horní růžek a bylo vyrovnáno. Diváci v Radnicích dále viděli poměrně solidní utkání s šancemi na obou stranách. Po půl hodině hry nastala pro domácí velká komplikace, sudí Lysí nařídil pokutový kop ve prospěch hostů, ten však Štefan Körner chytil. Radničtí prahli po vítězném gólů, který však k jejich smůle, přeci jen vstřelil hostující tým. Čtrt hodiny před koncem si na střílený centr z pravé strany naběhl střídající Jaroslav Blažek, který byl na hřišti jen několik vteřin, a jeho umístěná střela skončila za zády domácího gólmana, 2:1 pro Rakovou. Domácí už vyrovnávací gól vstřelil nedokázali a tři body si tak odvezla Raková.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Daniel Buchanec: Velká škoda dneska, měli jsme trošku smůlu, šance jsme měli, byl to vyrovnanej zápas, i jsme se celkem sešli v dobrý sestavě. Ale čtvrt hodiny před koncem jsme dostali na 2:1, škoda. Koffer krásnou šibenici vymetl, opravdu nádhernej gól, přesně do rohu branky.

TJ Sokol Raková B
Pavel Janda: Na utkání jsem bohužel nebyl, ale mám zprávy, že jsme odvedli dobrý výkon. Nejlepší hráč Rakové - David Balík - měl přehled cely zápas a spolehlivě tmelil obranu, která je na venkovních hřištích velmi důležitá.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - V. Procházka [-] , J. Cozl [-] (45. M. Krč [-] ) , L. Koffer [-] , J. Jonák [-] , V. Čekan [-] , P. Ježek [-] , T. Richter [-] , P. Kabát [-] , T. Buchanec [-] , D. Buchanec [-]

TJ Sokol Raková B
M. Svěchota [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , P. Procházka [-] , R. Harnoch [-] , P. Kučera [-] (45. J. Nolč [-] ) , J. Štincík [-] , V. Běhounek [-] (70. J. Blažek [-] ) , T. Nolč [-] , D. Balík [-] , M. Pelc [-]

ŽK: 58. P. Procházka , 83. T. Nolč .
Hráči zápasu: L. Koffer - D. Balík .
Místo: Radnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: LISÝ Jiří - BÍBA Zbyněk, KODÝTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.