Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov otočil zápas s Příkosicemi a vyhrál 3:1


0

Vyhrocené derby v Mirošově ovládl domácí celek, který sice v zápase prohrával, utkání však dokázal otočit a získat velmi cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby v Mirošově bylo hodně ostré, vyhrocené a vyhecované. Oba týmy šly do utkání na plno a rozhodčí měl co dělat, aby zkrotil vášně na trávníků. Hosty poslal do vedení ve 25. minutě nejlepší hráč Příkosic, Vlastimil Nový. Mirošov však zabral a ještě do přestávky skóre otočil. Nejprve ve 38. minutě vyrovnával na 1:1 Josef Křižánek a v posledních minutách první půle nadělil hostům gól do šatny Lukáš Starinský.

 

Hosté se v druhé půli tlačili za vyrovnáním a k vidění byl, před téměř 160 diváky, výborný fotbal. Hráči se nebáli sáhnout k trochu ostřejším zákrokům, ale tohle k derby prostě patří. Hlavní rozhodčí Jiří Lysý, rodal na obou stranách dohromady šest žlutých karet, tři pro domácí a tři pro hosty. Mirošov se ve své brance mohl spolehnout na výborně chytajícího Tomáše Beránka, který domácí tým několikrát podržel. Když se neprosadili hosté, vstřelili rozhodující branku domácí. V 85. minutě se do střelecké listiny zapsal i Jan Šimonovský a ustanovil skóre na konečných 3:1 pro domácí Mirošov.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Zdeněk Bezděk: Utkání hodně o bojovnosti, z naší i z jejich strany. Soupeři moc neseděl terén, my jsme se trošičku nadřeli, zabojovali. Je to derby, asi po jedenácti letech jsme hráli spolu, takže šest žlutých karet, takže to k tomu asi patří. Rozdíl hlavně v golmanech, nás podržel, jejich asi dvakrát vyběhl někam do strany a to sme dali dva góly. Takže brankář rozdílovej hráč.

TJ Čechie Příkosice
Jan Novák: Remízový zápas, vyrovnaný, tvrdý, tak když se prostě hraje derby, Mirošov - Příkosice. Můj pohled je takový, že zápas to byl vyrovnaný a remíza by tomu odpovídala víc než naše prohra. Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro domácí. Bylo hodně lidí a myslim, že se jim to líbilo. První gól po pěkný kombinační akci a u nás Nový, nejlepší hráč. Co mě, ale trošku zarazilo, nechci nějak hanit pomezní rozhodčí, ale ty kluci co tam byli, těm bylo nějakých patnáct, šestnáct let .. to co předvedli bylo úplně hrozný. Na takový derby jako bylo včera, protože tohle je vždycky vyhecovaný, tak poslat takový mladý, nezkušený rozhodčí, byla prostě chyba. Málokdy se spolu shodli s hlavním rozhodčím, kdo bude házet aut .. lidi se tim normálně bavili. My jsme nejdřív těšili, máme tři sudí, bude to super, máme po starostech, ale to co oni předvedli .. ať se na mě nikdo nezlobí, ale nemůžou dát na takto vyhecovaný utkání, když navíc přišlo .. co jsem se tak bavil, tak prý bylo prodáno přes 150 vstupů. Takže když přijde tolik lidí, a pak koukají na takový utkání .. jak to tam takový dva kluci mávají. Nechci samozřejmě nikoho pomlouvat, oni jsou ještě mladý a učí se, ale osoba, která obsazuje ty rozhodčí, by tomu měla přizpůsobit výběr rozhodčích, obzvláště na takové derby.



Sestavy


FC Mirošov
T. Beránek [-] - J. Shorný [-] (57. P. Skala [-] ) , L. Starinský [-] , J. Križánek [-] , J. Šimonovský [-] , L. Martinec [-] (79. M. Bernard [-] ) , R. Štverák [-] , Z. Špetka [-] , P. Bezděk [-] , V. Šmatlák [-] , J. Bezděk [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - P. Voříšek [-] , P. Šefl [-] , V. Nový [-] , T. Pražák [-] , T. Lukeš [-] , P. Komanec [-] (81. J. Běle [-] ) , D. Kohout [-] , T. Jelínek [-] (57. P. Gosza [-] ) , P. Hrubý [-] , J. Čada [-]

ŽK: 34. J. Šimonovský , 44. P. Bezděk , 90. J. Bezděk - 33. P. Hrubý , 45. P. Šefl , 53. T. Lukeš .
Hráči zápasu: T. Beránek - V. Nový .
Místo: Mirošov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: LISÝ Jiří - AUBRECHT Jan, ŠTORKÁN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.