Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rezerva Volduch přehrála Přívětice


0

Volduchy na svém hřišti přivítaly Přívětice, které už od 18. minuty hrály v deseti, rozhodčí Bíba udělil druhou žlutou Marešovi, a ten tak musel opustit hřiště. To už, ale domácí mužstvo vedlo. Hráči Volduch jakoby se domnívali, že už je v zápase nemůže nic ohrozit a polevili na tempu. Hostům se tak v druhém poločase povedlo vyrovnat, ale poslední slovo přesto patřilo domácímu týmu, který zvítezil 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy B
Pavel Bron: Od začátku jsme byli jasně lepší, lepší na míči, navíc se jim vyfauloval jeden hráč, takže jsme hráli proti deseti. Pak jsme paradoxně přestali hrát a soupeř srovnal hru. Ve druhý půli dokonce vyrovnali, ale pak jsme zabrali, přidali dva góly a zaslouženě jsme vyhráli. Jinak týmovej výkon.

Sokol Přívětice
Jaromír Zavoral: Je to špatný, předvedli jsme špatnej výkon, navíc se nám opět nesešli hráči, kteří byli domluvení, že přijdou. Plus jsme hráli skoro celý utkání v deseti, po absolutně zbytečným vyloučení. Prostě špatný, k tomu není co dodávat.



Sestavy


TJ Volduchy B
J. Fous [-] - F. Melka [-] , L. Straka [-] - J. Černý [-] , J. Raizer [-] (74. A. Egermaier [-] ) , R. Hoblík [-] , R. Pernica [-] - P. Vaněček [-] , M. Zlatohlávek [-] - D. Rieger [-] , J. Straka [-]

Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - M. Mareš [-] , D. Šilpoch [-] , T. Karfiol [-] , R. Beneš [-] (72. D. Dvořák [-] ) , J. Kocman [-] , J. Průcha [-] , M. Šístek [-] , J. Šístek [-] , M. Kořínek [-] , V. Eichinger [-]

ŽK: 73. J. Černý - 10. M. Mareš . ČK: 18. M. Mareš .
Místo: Volduchy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - ČERNÝ Václav (N), TUREK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.