Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malše Roudné B porazilo doma Loučovice


16

Lídr soutěže přivítal doma Loučovice, které přijely bez brankáře Martina Hüttnera a absence jejich kapitána byla hodně znát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Wohlgemuth se trefil po pěti minutách

Od začátku bylo Roudné více na balónu a vytvářelo si spoustu šancí. Hned v 5. minutě poslal domácí do vedení Wohlgemuth, po průniku Nekvindy. Další šance měl potom Nekvinda, buď však netrefil bránu nebo ho vychytal Koutský. Do poločasu se ještě ujala Šrámkovo dalekonosná střela, která poslala domácí do vedení 2:0. Hosté do konce poločasu hrozili rychlými brejky, ale žádný z nich gólem neskončil.

Domácí tým dovedl zápas ke třem bodům

Do druhého poločasu vstoupili hosté gólem, když se prosadil Houška a zápas zdramatizoval. Domácí však ukázali, že mají dobré druhé poločasy. A postupně přidali další 4 góly. Hattrick se povedl završit Wohlgemuthovi. Jednou se trefil ještě Goretki a Podlaha. Roudné se tak udrželo na první příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Zápas se nám povedl od začátku do konce. Vytvořili jsme si spoustu šancí a soupeře přehráli. Příští týden nás čeká těžká prověrka v Boršově. Musíme se na ni pořádně připravit.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Na zápase jsem nebyl, informace mi zprostředkoval tentokrát nehrající trenér Milan Somolík. Nechytli jsme začátek, kdy jsme dostali branky v 5. a 20. minutě a domácí měli další šance. Do konce poločasu jsme ale byli domácím vyrovnaným soupeřem a měli i několik šancí na korekci výsledku. Povedl se nám vstup do druhého poločasu, záhy jsme snížili Houškou a do 60. minuty byli lepším týmem, inkasovaná branka na 3-1 nás ale rozložila a nakonec jsme dostali další tři. Naše situace není zdaleka nijak komfortní. S týmy, s kterými jsme se ocitli na chvostu tabulky ale ještě budeme hrát a tam se bude před zimou lámat chleba.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - D. Šrámek [-] , R. Bilas [-] , A. Goretki [-] (74. J. Hošna [-] ) , D. Zíka [-] (69. A. Stankay [-] ) , L. Nekvinda [-] (58. P. Trnka [-] ) , L. Wohlgemuth [-] (78. M. Ladislav [-] ) , J. Tomášek [-] , F. Pazourek [-] , R. Jinšík [-] , D. Cepák [-] (55. F. Podlaha [-] )

Vltavan Loučovice
M. Koutský [-] - J. Fejtek [-] , L. Sojka [-] (78. V. Matulík [-] ) , M. Zayml [-] , Z. Fatura [-] (66. J. Matulík [-] ) , L. Ardó [-] , D. Janků [-] , V. Dudla [-] , J. Houška [-] , T. Dostál [-] (62. J. Černý [-] ) , J. Žák [-] (58. B. Bäuml [-] )

ŽK: 35. L. Nekvinda , 66. D. Zíka , 70. R. Jinšík - 66. J. Houška .
Hráči zápasu: L. Wohlgemuth , D. Šrámek .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - NEDVĚD Petr, VÍTEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Hošna
Tip experta: výhra domácích

Musíme doma opět ukázat, že není náhoda, že jsme první a Loučovice porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí Roudné hraje s mladým a perspektivním kádrem, který má nespornou kvalitu. Loučovice mě minulý víkend hodně zklamali a brankář Huttner bude hodně lovit ze sítě :-) 6:1