3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Šobáň exceloval, Příkosice přesto těžké utkání zvládly


Branky


0

V Příkosicích to bylo na jednu branku, hostující gólman Miroslav Šobáň v brance doslova čaroval a pro domácí střelce bylo prakticky nemožné ho překonat. Domácí mužstvo se však nevzdalo a hosté sílící tlak Příkosic, který trval prakticky po celé utkání, nezvládli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Jan Novák: Kombinovali jsme, byli jsme lepší, ale držel je jejich brankář, který vystihl několik doslova famozních zákroků, oni nakopávali na jednoho útočníka a ze dvou brejků nám vstřelili dva góly. Nevypadlo to s náma dobře, ale kluci se zvedli, zapli, celej zápas se hecovali, chtěli tohle utkání prostě vyhrát, bylo to na nich vidět i za stavu 2:0. Pořád věřili, perfektní. Nejlepší u nás Jiří Běle, kterýmu nikdo neřekne jinak než Kosťa, hrával v Příkosicích stopera, děkujeme mu za to, že za nás hrál a odehrál tak výborný utkání. Přes čtyřicet let a takovej hráč. Ale jak říkám brankář soupeře kouzelník, tam jsme měli výbornou hlavičku, on se ale natáhl a vyrazil to, ani diváci nevěřili. Oni celkově přijeli bránit a hrát na brejky, to se jim ze začátku dařilo, ale my jsme se nevzdali, zabojovali a nakonec i zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Čechie Příkosice
M. Jelínek [-] - P. Hrubý [-] (68. T. Lukeš [-] ) , J. Běle [-] (66. M. Kravařík [-] ) , P. Komanec [-] , P. Voříšek [-] , D. Kohout [-] (26. L. Krajdl [-] ) , P. Gosza [-] , J. Čada [-] , P. Šefl [-] , T. Pražák [-] , V. Nový [-]

FC Těškov
M. Šobáň [-] - J. Florián [-] (57. D. Hatina [-] ) , L. Novák [-] (89. P. Kratochvíl [-] ) , T. Černý [-] , M. Šafarčík [-] , D. Šeterle [-] , M. Vild [-] , L. Fuchs [-] , J. Zavřel [-] , M. Dongres [-] , R. Tůma [-]

ŽK: 38. M. Šafarčík , 43. J. Zavřel , 53. T. Černý , 58. L. Novák , 73. M. Vild , 79. R. Tůma .
Hráči zápasu: J. Běle - M. Šobáň .
Místo: Příkosice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PICEK Lukáš - ŠTORKÁN Milan, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.