0:6
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice jasně přehrály Břasy


Branky


11. L. Krajdl , 32. L. Jandoš , 45. L. Jandoš , 49. L. Krajdl , 63. V. Nový , 78. P. Hrubý
0

Fotbalisté Břas po vydařeném minulém kole tvrdě narazili. Příkosice jim prakticky nedaly šanci a utkání mohlo ještě skončit větším rozdílem. Dvě branky za hosty vstřelili Lukáš Krajdl a Luděk Jandoš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Nový

Úplně pravý opak oproti zápasu ze Strašic. Naše hra od začátku postrádala rychlost, chuť, náboj a celkově jsme prostě působili odevzdaným dojdem. Naopak hosté nastoupili v silné sestavě a od první minuty šli za vítězstvím. To už začalo v 11 minutě, poté po půl hodině a ještě v poslední minutě prvního poločasu, takže půlka 0:3. Hosté prostě měli větší chuť a hlavně dokázali využít našich hrubých chyb v obraně a poločase zaslouženě vedli. O přestávce jsme si všechny chyby vyříkali a chtěli soupeře ještě potrápit, bohužel se to nepodařilo. Soupeř dál předváděl aktivní honbu za třemy body a opět nás potápěli ztráty ve středu zálohy a to že jsme nedokázali udržet balon v ofenzivní fázi. Hosté ještě přidali tři branky a musíme říct že zaslouženě si odváží výhru a tři body. Ale naše hra,tedy spíše nehra a nechuť jim to hodně usnadnila.

Jan Novák

Chytli jsme se minulý týden a teď pojedeme na vítězné vlně, já tomu věřím. V příštím kole máme Přívětice doma a ty musíme taky smést. On první minuty jsme vlastně byli lepším týmem, což následně uznal i domácí trenér. Konečný výsledek mluví za vše, šest gólu, čtyři nastřelený břevna. Našim divákům i hráčům musela naše hra dělat radost. Všechny góly pěkný, nádherný. Všechno po perfektních akcích, žádný nastřelený nebo tak, všechno opravdu pěkný góly. Z naší strany opravdu super, jsme spokojení. Jak jsem řekl, šest gólů, čtyři břevna, mohli jsme jim udělat debakl, desítku, ale šestka stačí. Je docela těžký říct, kdo dneska vyčníval, ale ocenil bych výkon Tomáše Jelínka, předstoper. Dlouho nehrál, ale teď nastoupil od první minuty a odvedl perfektní výkon. Jsem rád, že jsme navázali na výkon z minulého kola a dopadlo to perfektně. Já pořád věřim, že budeme hrát o postup. Z kraje sezóny jsme měli hodně marodů a vidět to bylo na výsledcích, my jsme prohrávali o gól, maximálně o dva, když jsme otevřeli obranu a chtěli hrát na remízu. Teď vidím, že ty kluci se srovnávají a, že to půjde. Určitě nevzdáváme boj o postupové příčky, protože nevíte jestli se bude hrát baráž nebo kolik týmů bude postupovat. 



Sestavy


SK Primalex Břasy
P. Šmíd [-] - M. Triner [-] (76. P. Goth [-] ) , J. Egrmajer [-] (55. J. Soukup [-] ) , R. Nový [-] , L. Černý [-] (45. D. Kroc [-] ) , P. Kalaš [-] , M. Liška [-] (58. J. Lukáč ml. [-] ) , M. Šašek [-] , V. Kofroň [-] , J. Vlček [-] , M. Lukáč [-]

TJ Čechie Příkosice
M. Jelínek [-] - P. Voříšek [-] , P. Šefl [-] (69. P. Hrubý [-] ) , T. Pražák [-] , V. Nový [-] , M. Kravařík [-] , L. Krajdl [-] (67. J. Kreidl [-] ) , P. Gosza [-] (52. P. Komanec [-] ) , J. Čada [-] (62. T. Lukeš [-] ) , T. Jelínek [-] , L. Jandoš [-] (84. Z. Šmíd [-] )

ŽK: 20. R. Nový .
Hráči zápasu: T. Jelínek .
Místo: Břasy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - KADEŘÁBEK Jakub (N), LAMBERSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.