3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov doma nezaváhal a připsal si další tři body


Branky


15

Chýnovští fotbalisté dali pěkný dárek svému předsedovi fotbalového oddílu k jeho životnímu jubileu v podobě všech tří bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci nedočkali žádné branky

V úvodu utkání se hrál opatrný fotbal s minimem šancí na obou stranách. Přesto se hned dvakrát dostal do dobré příležitosti domácí D. Havlík, ale ani v jednom případě nemířil mezi tři tyče Rodenovy branky.  Ve 30. minutě byli naopak hodně blízko vedoucímu gólu hosté, když vytvořili před domácím brankářem velký závar, po kterém vykopával jeden z chýnovských obránců míč z brankové čáry za již překonaným Průšou. Ve 35. minutě se naopak dostal k odraženému míči před budějovickou brankou domácí F. Zadražil a jeho střela z otočky jen těsně minula budějovickou branku. Ve 44. minutě dostal výbornou průnikovou přihrávku za hostující obranu Král, ale míč v gólové šanci dobře netrefil a tak do šaten odcházela obě dvě mužstva za bezbrankového stavu.

 

Domácí zvýšili nápor, třikrát skórovali a tak tři body uhájili

Druhý poločas však začal po zřejmě zvýšeném hlase v kabině od domácích trenérů velkým náporem chýnovského celku a hrálo se převážně na budějovické polovině hřiště. Jen mezi 55. a 65. minutou měli domácí tři velmi dobré gólové příležitosti, ale obrana hostů i s trochou štěstěny ještě odolávala. V 66. minutě se dostal na druhé straně do šance i budějovický Hladík, ale domácí brankář Průša hasil toto nebezpečí včasným vyběhnutím a jeho příležitost dokázal zlikvidovat. Ofenzívu domácích navíc podpořil od 55. minuty střídající Václ. Hruška, který se vrátil na hřiště po delší době po nepříjemném svalovém zranění a byl to právě on, který v 69. minutě jako první otevřel skóre, když se prosadil hlavou po výborně zahraném rohovém kopu Vl. Hrušky - 1:0. Hned o čtyři minuty se měnilo skóre podruhé, to když se dostal po přihrávce J. Hrušky k míči důrazný domácí Král a z otočky se přesně trefil na zadní tyč budějovické branky - 2:0. Na tříbrankový rozdíl pak upravil v 82. minutě Vl. Hruška, který dorazil do sítě hlavičku Václ. Hrušky, kterou zastavilo břevno a které předcházel Králův krásný nadýchaný centr - 3:0. V 88. minutě mohli hosté alespoň snížit, ale střela střídajícího Račáka mířila jen pouze těsně podél Průšovy branky. V předposledním kole podzimní části se Chýnov utká s Lišovem a Lokomotivu ČB čeká další silný soupeř opanující první příčku Hluboká.

 

 

Pavel Kulveit

 



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Pavel Pilík (asistent trenéra): Opět jsme si v zápase vytvořili asi 7 nebo 8 gólových příležitostí, ale s koncovkou se bohužel neustále trápíme, na což jsme doplatili v minulém kole na hřišti Slávie Č.B. Především ve druhé půli jsme ale začali hrát hodně důrazně, což mladým hráčům soupeře nevyhovovalo. Nasazení našich hráčů tam bylo a jsme rádi, že jsme nakonec dokázali třikrát skórovat. Přínosem pro mužstvo je také po zranění návrat do sestavy Václ. Hrušky, jehož přítomnost na hrací ploše je samozřejmě znát. Jinak musíme pracovat dále a chceme odehrát co nejlépe zbylé dva podzimní zápasy a to v Lišově a doma s Nemanicemi.

TJ Lokomotiva ČB
Pavel Tauber (trenér): Že mají domácí kvalitní tým, to jsme věděli a s tím jsme do Chýnova také cestovali. V prvním poločase jsme poctivě bránili a vyráželi k protiútokům a domácí se jen těžko prosazovali. Ve druhé půli jsme ale pak neubránili jednu standardku a domácí šli do vedení. Po té jsme hru otevřeli a Chýnov nás ještě potrestal dvěma brankami. K jeho zasloužené výhře mu gratuluji.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] , J. Doubrava [-] , A. Rytíř [-] - J. Hruška [-] , O. Mládek [-] (82. D. Šimák [-] ) , V. Hruška [-] , O. Hladík [-] (78. J. Petrů [-] ) , M. Štrouf [-] (54. V. Hruška [-] ) - D. Král [-] (89. P. Janů [-] ) , D. Havlík [-] (68. D. Štiller [-] ) -

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - M. Trapl [-] (71. S. Šimek [-] ) , O. Hladík [-] , J. Martinec [-] (54. M. Račák [-] ) , J. Janů [-] , P. Tomášek [-] (88. J. Tomášek [-] ) , O. Voneš [-] , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] , M. Wenzl [-] , J. Wenzl [-] (80. S. Nechuta [-] )

ŽK: 40. J. Doubrava , 78. O. Mládek , 84. D. Štiller - 30. J. Martinec , 33. M. Wenzl , 43. T. Choutka , 66. J. Wenzl .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Landík Filip - VICAN Miroslav, ČERNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 21:22

Tip experta: výhra domácích

Po červené kartě bude Lokomotivě chybět zkušený kapitán, navíc Chýnovu se celkem daří.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 19:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:12

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 17:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 12:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 09:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 05:48

Tip: remíza