6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 10:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovářov nadělil Dačicím šest gólů


Branky


5. L. Rak , 29. M. Brůžek (p.) , 39. M. Brůžek , 41. L. Sedlák , 57. M. Brůžek , 81. L. Rak
13

Už v prvním poločase vedli domácí 4:0. Po přestávce kdy Kovářov zvolnil se hosté začali dostávat do šancí, které ale nedokázali úspěšně zakončit. Domácí tak přidali ještě další dvě branky a hosté už neměli šanci. Dačice o víkendu čeká další těžký soupeř Čtyrák a Kovářov zavítá do Veselí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Jan Beneš (trenér): V úvodu utkání byli více na míči domácí, kteří mají velmi dobře sehranou výstavbu postupného útoku. Když se hra začala pomalu vyrovnávat, Kovářov využil naši individuální chybu a dostal se do vedení. Vzápětí zvýšil Kovářov z penalty, což nás až do konce poločasu rozhodilo. Poté domácí přidali dvě branky a zápas rozhodli. Ve druhé půli s vidinou rozhodnutého zápasu domácí ubrali na tempu, čehož jsme alespoň herně využili. Soupeře jsme přehráli a vytvářeli si spoustu šancí, ale bohužel bez gólového efektu. Kovářov naopak potrestal dvě naše zbytečné ztráty a z brejkových situací zvýšil na 6:0. I když poměr střel byl ve druhém poločase výrazně na naší straně, branku jsme ani z těch největších příležitostí nevstřelili. Výhra domácích je zasloužená, nicméně výsledkově krutá.



Sestavy


TJ ZD Kovářov
T. Kainráth [-] - T. Janeček [-] , L. Rak [-] (80. M. Kubíček [-] ) , J. Hubička [-] , J. Novák [-] (46. L. Vlna [-] ) , J. Paták [-] , F. Škoch [-] (68. J. Hrdlička [-] ) , M. Brůžek [-] (78. V. Baštýř [-] ) , L. Sedlák [-] , M. Kvasnička [-] (62. V. Růzha [-] ) , D. Pavličko [-]

FK Dačice
J. Marek [-] - D. Křivánek [-] , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , J. Chyška [-] , M. Šlápota [-] , J. Beneš [-] , J. Vacek [-] (60. M. Moučka [-] ) , R. Přikryl [-] (62. J. Peňáz [-] ) , R. Máša [-] (46. V. Moučka [-] )

ŽK: 68. L. Vlna , 73. L. Rak - 36. M. Votava .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - NOVÁK Roman, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Mrzena
Tip experta: výhra domácích

I když má Kovářov slabší chvilky, doma určitě nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích