2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor opět na domácím hřišti zvítězil


Branky


11

K dalšímu zápasu 1.A třídy přijel na hřiště Meteoru Lišov, který se po polovině podzimní části nacházel ve středu tabulky. Meteorští tak byli mírným favoritem zápasu a svoji roli dokázali díky brankám Širokého a Koláře potvrdit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se gólově nikdo neprosadil

Vstup zápasu vyšel o trochu lépe domácím, kteří se dostali do šance už v 10. minutě, kdy dobře přečetl rozehrávku hostujících hráčů Mrzena, který ale při zakončení uklouzl a brankář tak mohl klidněji lapit jeho střelu. Další šance přišla hned záhy. Do dobré příležitosti se po nahrávce Fialy dostal Janošík, který ovšem přestřelil bránu. Stejně si počínal ve 20. minutě také Kolář, a tak přišla řada na hosty. Ti poprvé zahrozili ve 23. minutě a hned z toho mohl být gól. Šedivý však stál, kde měl a zakončení hlavou chytil. Poté se k zakončení dostal domácí Fiala, který si našel centrovaný míč po rohovém kopu, ale ani jeho pokus si cestu mezi tři tyče nenašel. V závěru poločasu se ještě k příležitosti dostali hosté, kteří využili dvou podklouznutí domácích, ale míč do sítě se jim dostat nepovedlo. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Dvě vstřelené branky a čisté konto Meteoru

Ve druhém poločase se hrál zprvu vyrovnaný fotbal a první příležitost přišla po deseti minutách. Šachlovu přihrávku do prázdné brány ale dokázal výborně vykopnout Šedivý. První přesný zásah byl k vidění v 69. minutě, kdy Fiala obdržel ve vápně nahrávku od Štumfola, poslal míč na Sedláčka, který ještě přiťukl Kollárikovi, jehož zakončení vykopl na brankové čáře jeden z obránců. Ovšem míč se dostal na vápno k Širokému a ten ho pěknou střelou poslal do sítě - 1:0. Na rozdíl dvou branek se Meteor dostal v zápětí. Centrovaný míč od Löfflera uklidil hlavou na zadní tyči číhající Kolář. Domácí po této trefě nepřipustili žádné drama a utkání dovedli ke třem bodům. Meteor také poprvé v sezoně zvítězil s čistým kontem a Lišov porazil stejně jako v minulém roce 2:0. Příští kolo se táborští představí v Chýnově a očekává se vyrovnané a určitě zajímavé derby. Lišov přivítá na svém trávníku Slavii ČB, které se podařilo podruhé v sezoně zvítězit.

 

 

Vojta Kollárik



Ohlasy k zápasu


FK METEOR Tábor
Jiří Smetana (trenér): Do utkání jsme vstoupili rozpačitě. Chyběla nám přesnost na prvním doteku. Vázla naše lehkost v kombinaci. Soupeř bránil v bloku a při držení míče chtěl hrát fotbal a ne kopanou což nám vyhovovalo. Do druhého poločasu jsme zrychlili kombinaci a přineslo to tížený úspěch. Zaslouženě jsme zvítězili. Chválím hráče za kompaktnost a týmovost a především konečně jsme udrželi čisté konto.




Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - P. Janošík [-] (60. V. Kollárik [-] ) , M. Kolář [-] (75. T. Syrovátka [-] ) , F. Široký [-] , J. Mrázek [-] (56. M. Löffler [-] ) , M. Mrzena [-] , D. Fiala [-] (89. L. Klestil [-] ) , V. Sedláček [-] (83. P. Hořejší [-] ) , F. Štrincl [-] , M. Pecka [-] , P. Štumfol [-]

SK Lišov
J. Sojka [-] - J. Hlaváč [-] (75. L. Burda [-] ) , K. Račák [-] , L. Pechoč [-] , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] , A. Červenka [-] , M. Šachl [-] , P. Kandl [-] (66. O. Mach [-] ) , D. Koláček [-] , P. Shýbal [-] (79. P. Vávra [-] )

ŽK: 5. P. Štumfol , 27. M. Mrzena , 69. V. Kollárik - 42. D. Bouchal , 55. J. Kándl , 56. D. Koláček , 80. L. Burda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - NÁPRAVA Miroslav, PRINZ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Dana Bendová

Expert: Libor Pechoč
Tip experta: výhra hostů

Venku se nám zatím moc nedaří, body získáváme pouze doma. Doufám, že toto zlomíme teď proti Meteoru a přivezeme všechny body domů, do Lišova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích