2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovářov si připsal další výhru


Branky


9

Hostující Lišov svou šanci neproměnil, naopak inkasoval další branku a tím se připravil o bod. Kovářov tak opět bral tři body a drží se za vedoucím mužstvem z Bernartic. V dalším kole se utká Kovářov s Chýnovem a Bernartice zavítají do budějovické Lokomotivy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Vzhledem k tomu, že jsme do Kovářova vyrazili brzy ráno (je to z Lišova přesně 100 km), chtěli jsme získat nějaké body. Domácí byli ale od začátku důraznější a celkem brzy se ujali vedení povedenou střelou Brůžka. Poté jsme hru vyrovnali, ještě jsme přežili jednu velkou šanci domácích, naše finální řešení ale bylo zbrklé a domácího brankáře jsme moc neohrozili. Druhý poločas jsme začali aktivněji, velkou šanci, kdy se ocitl Červenka sám před brankařem, jsme ale nevyužili a přišel trest v podobě druhé branky, po které byl ještě za protesty vyloučen náš hráč a pak už jsme to měli těžké. Odvedli jsme ale dobrý výkon, s hrou těch co do Kovářova odjeli jsem byl spokojen.



Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - M. Brůžek [-] , T. Kukučka [-] (30. P. Jarošík [-] ) , M. Kvasnička [-] (82. V. Růzha [-] ) , J. Paták [-] , J. Svojše [-] , M. Suchan [-] , D. Pavličko [-] , L. Sedlák [-] , T. Děd [-] , J. Suchan [-]

SK Lišov
J. Dejčmar [-] - M. Koláček [-] , M. Formánek [-] , L. Burda [-] (81. J. Hlaváč [-] ) , O. Mach [-] , L. Pechoč [-] (87. K. Račák [-] ) , D. Bouchal [-] , J. Kándl [-] (46. D. Koláček [-] ) , A. Červenka [-] , M. Šachl [-] , P. Shýbal [-]

ŽK: 17. L. Sedlák , 57. J. Svojše , 78. D. Pavličko - 13. L. Burda , 51. M. Koláček . ČK: 71. M. Koláček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mráz Roman - LANDÍK Filip, ČAREK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Martin Zítek
Tip experta: výhra domácích

Lišov je tým od kterého nikdy nevíte co čekat a když nastoupí v plné sestavě, tak domácí jistě potrápí, ale Kovářov má velmi kvalitní tým a doma si vítězství pohlídá. V tomto utkání očekávám, že padne hodně branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích