D. Kroc 10. (p.)
P. Kalaš 57.
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břasy porazily Mirošov, vítězství v druhém poločase zařídil Pavel Kalaš


Branky


10. D. Kroc (p.) , 57. P. Kalaš - 5. L. Starinský
0

Do kabin šly oba týmy za nerozhodného stavu, po hodině hry však ve druhém poločase udeřil Pavel Kalaš a utkání svým gólem rozhodl. Břasy tak mají na svém kontě devět bodů, stejně jako Radnice. Mirošov navíc nedokázal využít zaváhání Cheznovic, vítězství v tomto zápase ho mohlo posunout na páté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Nový

Po zápase žáků čekal stejný soupeř i naše áčko. Hosté přijeli v neuplné sestavě a toho jsem chtěli využít. Do zápasu jsme šli nabuzení a s velkou chutí bodovat,bohužel naše odhodlání zmrazil rychlý vedoucí gól hostů už v 5. minutě kdy využili naši špatné rozehrávky. Rychle jsme se otřepali a po pěkné přihrávce přišel souboj ve vápně golmana s Řepkou (Radek Nový) a pískala se penalta. Tu trochu se štěstím proměnil Salám (David Kroc) mladší a bylo srovnáno. V první půli jsme byly asi lepším týmem a hlavně po levé straně jsme hosty dost zlobili. Bohužel jsme žádnou z šancí nedokázali proměnit. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:1.

 

O poločase jsme si vyřikali chyby a chtěli jsme hosty ještě víc zmáčknout. Hra byla ale vyrovnaná a i Mirošov se dostával do šancí. Zlom přišel v 57. minutě,kdy po individuální akci Černoch (Lukáš Černý) namazal před vápno Tysonovi (Pavel Kalaš) a ten zavěsil nekompromisně k tyči, 2:1! Vedoucí branka nás ještě více nabudila ale bohužel uklidňující třetí zásah se nám nedařilo soupeři zasadit. Závěr utkání byl velice hektický a nervózní. Místo poklidného dohrání na soupeřově polovině hosté měli naopak závar a chtěli z posledních sil vyrovnat. V poslední minutě se ještě dožadovali penalty ale píšťalka sudího zůstala zticha. Vedení jsme tedy uhájili a získali jsme trochu nečekané tři body. Nečekané ale tvrdě vybojované a zasloužené tři body!



Sestavy


SK Primalex Břasy
P. Šmíd [-] - R. Nový [-] (80. M. Triner [-] ) , D. Kroc [-] , J. Egrmajer [-] , P. Kalaš [-] , J. Soukup [-] , L. Straka [-] , V. Kofroň ml. [-] , J. Vlček [-] , L. Černý [-] (86. J. Opatrný [-] ) , M. Lukáč [-]


ŽK: 8. R. Nový , 43. J. Soukup - 9. T. Beránek , 43. L. Starinský , 89. P. Bezděk .
Hráči zápasu: L. Černý .
Místo: Břasy. Počet diváků: 45. Rozhodčí: LISÝ Jiří - SOUČEK Pavel (N), SÝKORA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.