Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice porazily Kakejcov a vyhouply se na čtvrtou příčku


Branky


0

Příkosice neměly nějaké velké problémy, utkání s Kakejcovem bylo jasně v jejich režii a zaslouženě tak z toho zápasu berou tři body. Dva góly vstřelil Petr Voříšek a také jeho spoluhráč Tomáš Pražák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj nováčku jednoznačně pro hosty

Souboj dvou nováčků vyzněl jednoznačně lépe pro Příkosice, které do OP spadly z vyšší soutěže. Naopak Kakejcov do okresu postupil a vypadáto, že se jen jednu sezónu ohřeje a další se vrátí zpátky. Příkosice předvedly velmi dobrý týmový výkon, už v 10. minutě se po zásluze ujali vedení, do střelecké listiny se jako první zapsal Lukáš Krajdl. Hosté nepolovali ve svém tlaku a dál se drželi těsně na dostřel domácí branky, po půl hodině hry navíc přidali druhou branku. Svůj první gól v zápae si připsal levý obránce Petr Voříšek. Ten samý hráč se do listiny střelců zapsal ještě jednou, těsně před pauzou a stanovil tak stav prvního poločasu na 3:0 pro Příkosice.

Dva góly vstřelil také Tomáš Pražák

I druhou půlku jednoznačně ovládalo hostující mužstvo, po hodině hry bylo skóre zápasu už 4:0, konkrétně v 62. minutě se prosadil Tomáš Pražák. Jedinou světlou chvilku domácího týmu měl na svědomí o dvě minuty později Jan Lorenc, který v 65. minutě snižoval na 4:1. To však bylo ze strany domácích vše a hosté přidali ještě další dvě branky. Svůj druhý gól v zápase si připsal Pražák, který proměnil pokutový kop a v nastaveném čase se ještě prosadil sřídající Martin Šefl. Kakejcov - Příkosice 1:6. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slávie Kakejcov
Jiří Dvořák: Byl vidět rozdíl třídy, 6:1. Soupeř byl jednoznačně lepší, je tam prostě vidět rozdíl v té třídě, mladý kluci vyběhaný, pořád stejně.

TJ Čechie Příkosice
Jan Novák: Naprostá spokojenost, na těžkým terénu jsme kombinovali lépe než domácí, čemuž taky odpovídá výsledek i předvedená hra. Byli jsme lepší, dát šest branek na hřišti soupeře, to je pěkný. Všechny branky padaly po pěkných akcích, jedna z jasné penalty, nikdo nic nenamítal, dva góly po standartkách, pěkný, dneska všechno pěkný. Nejlepší hráčem dneska byl Petr Voříšek, odehrál sice jenom šedesát minut, protože musel střídat, ale levej bek když dá dva góly a ubrání navíc jejich nejlepšího hráče, tak to je výborný.



Sestavy


TJ Slávie Kakejcov
J. Šmolík [-] - M. Kozler [-] , R. Piml [-] , M. Fiala st. [-] (74. V. Havlíček [-] ) , M. Fiala ml. [-] , K. Masný [-] , L. Čada [-] (55. J. Ludín [-] ) , T. Pittner [-] , J. Dvořák [-] , J. Lorenc [-] , J. Majer [-] (46. R. Svitek [-] )

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - P. Voříšek [-] (55. P. Hrubý [-] ) , J. Čada [-] (52. T. Pražák [-] ) , V. Nový [-] , T. Lukeš [-] , J. Kreidl [-] (60. J. Janout [-] ) , M. Kravařík [-] , L. Krajdl [-] (69. M. Šefl [-] ) , P. Komanec [-] , T. Jelínek [-] , P. Gosza [-] (77. F. Šlajch [-] )

Místo: Kakejcov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - MICHÁLEK Pavel (N), LAMBERSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.