Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel rozhodla 75.minuta


Branky


0

V sobotu 31.10.2015 se odehrál zápas mezi týmy s jiných konců tabulky a to FC Mirošovem a TJ Slavii Kakejcovem a zápas byl  překvapivě vyrovnaný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Mirošov

V sobotu se odehrál zápas , který byl již od začátku vyrovnaný.hráči hráli krásný fotbal a týmy meli stejne tempo, ale okolo 20 minuty začali hosté tlačit a ve 27'minutě se jim to vyplatilo,  když má 1:0 vstřelil branku Lukáš Starinský.Duel mel i na dále mnoho šancí, ale branka v prvním poločase již  nepadla.A tak se šlo do kabin  za stavu 1:0 pro hosty.

Hosté si vítězství nenachali sebrat

Ve druhém poločase se ze začátku snažili domácí srovnat krok s hosti a ve 64'minutě se jim to podařilo,  když po brance Karla Masného vyrovnali na 1:1 ale hostům se to nelíbilo,  tak se snažili vzít si své vedení zpět a ve  74'minutě ho zpět opet meli a to díky střele Davida Šimonovského,  který se nemilil a poslal Mirošov zpátky do vedení 2:1.Domácí  se samozřejme snažili srovnat,  ale to už se jim nepodařilo,  takže zápas skončil 2;1 pro hosty.



Sestavy


TJ Slávie Kakejcov
J. Šmolík [-] - M. Fiala st. [-] (60. K. Císař [-] ) , R. Piml [-] , M. Kozler [-] , K. Masný [-] , R. Svitek [-] , L. Čada [-] , T. Pittner [-] , J. Dvořák [-] , V. Sazima [-] , M. Čechura [-] (78. J. Lorenc [-] )

FC Mirošov
P. Skala [-] - L. Starinský [-] , P. Beránek [-] , J. Križánek [-] , D. Šimonovský [-] , R. Štverák [-] , Z. Špetka [-] , P. Bezděk [-] , V. Šmatlák [-] , J. Bezděk [-] , M. Kubeš [-] (51. M. Bernard [-] )

Místo: Kakejcov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - MICHÁLEK Pavel (N), SÝKORA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.