4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prikosice padli v Cheznovicích


Branky


0

V sobotu 31.10.2015 se odehrál duel mezi FC Cheznovice 96 a TJ Čechie Přikošice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší začátek Hostů.

Cheznovice už pětkrát za sebou prohráli a tak se dnes snažili svou smůlu prolomit,ale tohoto handicapu si byly hosté vědomí a proto na ně již od začátku vletěli, ale okolo dvacáté minuty se hra vyrovnála.Oba týmy meli Velké šance ale žádna znich nedoplachtila do site.Ovšem domácí hráč byl tesne před vápnem faulovan a hostující hráč musel do kabin, ale tato standardní situace byla hráči skvěle vyresena , když Hozák přihrál langovy a ten se nemilil a poslal Cheznovice do vedení 1:0 a to bylo vše co se stihlo za první poločas.

Cheznovice miřili za vítězstvím!

V druhém poločase již od začátku domácí bojovali o zvyšenii svého vedeni a hráč,  který v minulém poločase přihrál na branku  ji tedkom vstřelil a to Patrik Hozák v 62'minutě poslal Cheznovice do vedení 2:0.Další Branku přidal František Koudelka, který se střelou z dálky nemilil a poslal Cheznovice do vedení 3:0.Následne domácí přidali ještě jednu branku na 4:0 ale hostům se ve 90 minutě povedlo upravit skóre na konečných 4:1.



Sestavy


FC Cheznovice 96
J. Dřímal [-] - J. Steiner [-] , J. Šimánek [-] , J. Moulis [-] , P. Mráček [-] - J. Lang [-] , J. Frühauf [-] , R. Vaník [-] , F. Koudelka [-] (82. R. Pražský [-] ) - K. Hlavička [-] , P. Hozák [-] (78. J. Fast [-] ) -

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - P. Voříšek [-] , P. Gosza [-] (80. M. Běhounek [-] ) , J. Čada [-] , M. Kravařík [-] , L. Krajdl [-] (58. J. Běle [-] ) , P. Komanec [-] (78. F. Šlajch [-] ) , D. Kohout [-] , T. Jelínek [-] , T. Lukeš [-] (55. T. Pražák [-] ) , V. Nový [-]

ŽK: 55. J. Lang . ČK: 63. J. Lang - 33. T. Jelínek .
Místo: Cheznovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BERAN Václav - MAREK Michal (N), ŠEFL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.