3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí nezaváhalo


Branky


10

Do Poříčí dorazil Hroznětín, který v dosavadní sezóně nezískal ani bod. Hosté však domácím nedali nic zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Hroznětínští dorazili na zápas velmi dobře připraveni. Trenér hostí naordinoval dobrou strategii, která vycházela ze zabezpečené obrany a následných protiútoků. Domácí kontrovali svou klasickou nátlakovou hrou, ovšem pozorně bránící hosté nedovolovali domácím příliš tlačit na pilu. První půle tedy vypadala tak, že Královské Poříčí mělo po většinu času míč na svých kopačkách a snažilo se dostat do blízkosti brankáře hostí. Naopak hráči Hroznětína trpělivě čekali na své šance a pozorně bránili. První půle branku nepřisnesla a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. 

Trpělivost přináší růže

Domácí nastoupili do druhé půle ještě s větším odhodláním a podařilo se jim zlepšit pohyb a rychlost své kombinační hry. Výsledkem byl vedoucí gól po parádní kombinační akci se k zakončení dostal Jiří Rozsíval a vsítil první branku zápasu. Netrvalo dlouho a hosté po výborně zahraném rohovém kopu srovnali krok, když v 61. minutě srovnal stav utkání Jan Michlík. Domácí opět začali dobývat branku hostí a také jim pomohla stadartní situace. K vidění byly i ostřejší zákroky. Po jednom takovém byl odpískán faul na domácího hráče a z následné situace těžilo Královské Poříči, když po nacvičeném signálu skóroval Roman Domin, stalo se tomu tak v 70. minutě. Hosté se snažili výsledek zvrátit, nicméně po špatné rozehrávce se k míči dostal domácí Pavel Bureš a přidal pojišťovací třetí branku domácích. To už běžela 83. minuta. Utkání skončilo výsledkem 3:1 pro domácí, nicméně hosté se nemusejí stydět za předvedený výkon.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Baník Královské Poříčí: Pavel Bureš, záložník: Byl to velmi náročný zápas plný osobních soubojů a dobývání soupeřovi poloviny. Jsme rádi, že se nám nakonec povedlo skórovat třikrát, i když se to nerodilo vůbec lehce. Doufám, že naši sérii výher prodloužíme i v příštím zápase.




Sestavy


Baník Královské Poříčí
J. Gitter [-] - D. Dudešek [-] , J. Vůjtěch [-] (82. T. Kričfaluši [-] ) , L. Kalous [-] , M. Vondrys [-] (48. R. Soták [-] ) - P. Bureš [-] , S. Nguyen [-] (62. P. Peterka [-] ) , M. Kratochvíl [-] , J. Rozsíval [-] , J. Šellong [-] - R. Domin [-] (82. D. Unger [-] ) -

TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - J. Vodrážka [-] , V. Klauz [-] (85. P. Paluska [-] ) , J. Eret [-] (82. M. Tamáš [-] ) , D. Horvát [-] , T. Koch [-] (25. J. Šuba [-] ) , M. Burkyt [-] , L. Hořt [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] , M. Pokrupa [-]

ŽK: 54. D. Dudešek , 72. P. Bureš , 79. M. Kratochvíl - 57. J. Šuba , 80. J. Vodrážka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šmat David - PROCHÁZKA Jaroslav, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: František Merkl
Tip experta: výhra domácích

Královské Poříčí nenechá nic náhodě a půjde si od začátku pro vítězství v poměru 4:1.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích