Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 14:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva slepené góly Tetína v závěru posvícení v Trubíně nepoznamenaly


Branky


2

Druhý víkend v září patří v Trubíně tradičně posvícení. Oslavy se již druhý rok po sobě konaly v areálu fotbalového hřiště, a tak v programu nemohlo chybět ani mistrovské utkání 4. kola Okresního přeboru, ve kterém domácí přivítali SK Tetín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cíl trubínských byl jasný - navázat na gólovou smršť proti Neumětelům a i v dalším domácím utkání získat všechny body. Tetín, který zatím naplno nebodoval, měl být ke splnění zmíněného úkolu ideálním protivníkem. Očekávání a papírové předpoklady se ale nemusí vždy potkat s reálným obrazem hry, a tak první, kdo velmi vážně zahrozil, byli hosté. Váca se hned ve 2. minutě utkání bravurně vymrštil proti střele Bláhy a konečky prstů zachránil svůj tým od prvního gólu, když ránu tetínksého záložníka vyrazil na roh. Tím ale akce hostů neskončila, na centr od rohového praporku si v ideální pozici naskočil Šimáček, hlavou ale ve vyložené šanci přestřelil. Tetín byl v úvodní desetiminutovce zápasu mnohem aktivnější, střelu dočasné posily z Hořovic, Tomáše Kaňky, ale Váca bez problému kryl.

 

Hostující útočník se dostal i do další šance, trubínského brankáře se mu dokonce podařilo překonat, ve správný čas na správném místě ale byl domácí Porsch, který cestu míče do branky zastavil odkopem do bezpečí. Protože se hosté prosadit nedokázali, přišel na řadu Trubín, který uspěl hned v první vážnější příležitosti. Pavel Maleček vybídl po kombinaci s Krobem přihrávkou do křídla Jakuba Porsche, ten zatáhl míč do vápna a odcentroval. Oblouček se i přes jemnou teč tetínského brankáře snesl k nohám Davida Vokáče, který si jej přiťukl a z bezprostřední blízkosti poslal do odkryté branky - 1:0. Hra se pak opticky vyrovnala a ubylo i vyložených šancí, každý z týmů už si do konce poločasu vypracoval jen jednu jedinou, oba celky ale s nabídnutými příležitostmi naložily rozdílně.

 

Ve 33. minutě se na vlastní polovině dostal k míči Jakub Krob a milimetrovou kolmicí vysunul do úniku Davida Vokáče. Trubínský útočník dlouhou kličkou obelstil brankáře, pokryl si míč před dotírajícím obráncem a levačkou podruhé v zápase zakončil do prázdné branky - 2:0. Hosté měli možnost v závěru snížit, když se po rychlé kombinaci s Kaňkou objevil úplně sám v okolí penaltového puntíku Petr Smetana. Bylo jen štěstí pro domácí, že tetínský univerzál nemá vlastnosti chladnokrevného zakončovatele a hledal ještě lépe postaveného spoluhráče, jinak by dozajista akce hostů skončila gólem. Takhle se šlo do kabin za dvoubrankového vedení Trubína.

Druhý poločas se nesl ve velmi odlišném duchu. Domácí vědomi si svého náskoku spíše vyčkávali na chyby soupeře, kterých přišlo poměrně dost, procento využítí gólových příležitostí ale bohužel pro oko diváka zůstalo velmi nízké. Těsně po začátku druhého dějství vystihl rozehrávku Tetína Jakub Porsch. Na hranici šestnáctky obešel Šimáčka a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Jakuba Graciase. Trubínský kapitán ale napálil míč pouze nad břevno soupeřovy branky. Další akce už gólovou tečku měla. Jakub Krob se znovu vžil do role nahrávače a po vzoru situace z první půle vysunul k úniku Davida Vokáče. Trubínský útočník nabídkou nepohrdl, akci s přehledem zakončil a zkompletoval hattrick - 3:0.

 

To bylo ale z trubínské strany vše, ačkoliv příležitostí k navýšení gólového rozdílu bylo dost a dost. Do sólových úniků se v dresu domácích dostali ještě Radek Klička a Jakub Porsch. První jmenovaný chtěl přihrávkou dopřát Davidu Vokáčovi čtvrtý gól, proti byla ale únava z předchozích naběhaných kilometrů, kterých trubínský střelec zvládl znovu hodně. Druhému jmenovanému pak zkazil akci výběh brankáře, Daniel Rajtr pak místo dorážky do prázdné branky kvůli velké vzdálenosti volil přihrávku a akce gólový efekt nepřinesla. Domácí byli proto po zásluze v závěru utkání potrestáni. Vinou nekoncentrace Trubína v závěru se dokázal v 88. minutě prosadit Hejna - 3:1. A v 90. minutě ještě Syrovátka - 3:2. Víc toho už ale Tetín nestihl.



Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
J. Váca [-] - P. Maleček [-] (79. J. Kovář [-] ) , M. Novák [-] , V. Vlček [-] , M. Blaha [-] - J. Krob [-] (88. L. Janák [-] ) , D. Rajtr [-] (75. M. Porsch [-] ) , R. Klička [-] , J. Porsch [-] - J. Gracias [-] (60. J. Kalina [-] ) , D. Vokáč [-] (85. Š. Vlček [-] ) -

TJ a SK Tetín
M. Šafránek [-] - T. Kaňka [-] , D. Daniel [-] (66. K. Martin [-] ) , B. Karel [-] (76. J. Syrovátka [-] ) , P. Petr [-] , J. Hejna [-] , O. Hrdlička [-] , L. Šimáček [-] (72. R. Onderka [-] ) , Š. Jakub [-] (46. D. Pavelka [-] ) , V. Novák [-] (79. J. Rotta [-] ) , P. Smetana [-]

ŽK: 57. J. Porsch - 32. O. Hrdlička , 46. L. Šimáček , 75. R. Onderka .
Hráči zápasu: D. Vokáč .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, SETNIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ FC Freyburg Trubín | Středočeský | Beroun

Tip: výhra domácích