Z. Bartošek 20.
M. Jurky 74.
M. Jurky 85. (p.)
3:4p.
(1:1)
45. S. Linhart
63. V. Panuška (p.)
90. V. Panuška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 12:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý souboj Hazlova s Plesnou rozhodly až penalty


Branky


20. Z. Bartošek , 74. M. Jurky , 85. M. Jurky (p.) - 45. S. Linhart , 63. V. Panuška (p.) , 90. V. Panuška (p.)
12

Na horkou půdu Hazlova zajížděl tým z Plesné, který z prvních čtyř utkání ztratil pouze bod. Hazlovští měli po čtyřech utkáních body tři a měli tak o motivaci postaráno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli lepší hosté, do vedení se však nedostali

Od úvodního hvizdu se hrál bojovný fotbal, hosté z Plesné byli po většinu první pětačtyřiceti minutovky aktivnější, neplatilo to však po celou dobu. Plesná do Hazlova přijela bez klasického gólmana a v bráně tak musel zaskočit obránce Antonín Šulek, který lovil míč ze své sítě již po pár minutách (i přes to, že dle zápisu padl až ve 20. minutě). Chybné komunikace v obraně hostů využil domácí Zdeněk Bartošek a pohotově poslal svůj celek do vedení 1:0. Ve 30. minutě se pak podařilo hostům zajímavě zakončit, ale pokus Sebastiana Linharta skončil pouze na tyči. Vyrovnání přišlo ve 45. minutě. Petr Schaller našel nádherným nadýchaným centrem znovu Sebastiana Linharta, který se tentokrát nemýlil a hlavou poslal míč za záda domácího gólmana. První poločas už více nenabídl.

V druhé půli domácí zabrali

Druhou půli odstartovali lépe domácí a vypadalo to, že mají větší chuť po vítězství. I přes to padla další branka do sítě domácích. Hostující kanonýr Václav Panuška byl totiž ve vápně faulován, což sudí posoudil jako pokutový kop, a sám faulovaný se postavil k exekuci. S přehledem proměnil a od 63. minuty vedli hosté 2:1. Za aktivitu byli domácí odměněni v 74. minutě, z přímého kopu se prosadil Martin Jurky a srovnal na 2:2. V 80. minutě přišel důležitý moment, když se po dvou žlutých kartách poroučel do šaten kapitán domácích František Mezera a Hazlov dohrával v deseti. Ani to jim ale nezabránilo ujmout se vedení, v 85. minutě došlo k dalšímu faulu ve vápně, provinil se Bořek Votruba, který hrál jinak skvělý zápas, a k exekuci se postavil Martin Jurky, který svou druhou brankou poslal domácí podruhé v zápase do vedení. Hazlovští už se viděli jak oslavují, ale poslední slovo měli hosté. Scénář skoro až typický pro toto klání, faul ve vápně, penalta. K exekuci šel opět Václav Panuška a opět se nemýlil. Základní hrací doba tak skončila za stavu 3:3 a na řadu musely přijít penalty.

Hosté nakonec šťastnější

Loterie jménem pokutové kopy nakonec vyzněla lépe pro hosty, kteří se nemýlili ani jednou a po jedné neproměněné penaltě domácích tak zvítězili v trestných kopech 5:4. Domácí se musí spokojit s pouhým bodem.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra Hazlov
Martin Jurky (hráč domácích): Podali jsme kvalitní výkon, musím pochválit celý tým, je škoda, že jsme si nechali dát branku v 90. minutě a nakonec se musíme spokojit s bodem, ale za výkon se určitě stydět nemusíme.

TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart (hráč hostů): Myslím si, že to dnes nebyl náš optimální výkon, ale o to víc jsme rádi za dva body, ještě když jsme do Hazlova jeli bez gólmana. Bereme jako úspěch i fakt, že jsme stále neporažení, a ze dvou penaltových rozstřelů jsme vyšli dvakrát jako vítězové.



Sestavy


FC Jiskra Hazlov
D. Šturm [-] - Z. Bartošek [-] (27. F. Fuxa [-] ) , P. Fuxa [-] , D. Škvor [-] , M. Heřmanský [-] , M. Jurky [-] , M. Mikeš [-] (53. M. Hlivjak [-] ) , M. Tuček [-] , F. Mezera [-] , J. Šole [-] (46. V. Strnad [-] ) , J. Vališ [-] (46. V. Strnad [-] )

TJ Jiskra Plesná
A. Šulek [-] - J. Štefek [-] , M. Eliáš [-] , P. Malý [-] , B. Votruba [-] - V. Pfortner [-] , P. Schaller [-] , A. Votruba [-] , R. Glazer [-] - S. Linhart [-] , V. Panuška [-]

ŽK: 38. M. Mikeš , 54. V. Strnad , 65. F. Mezera , 69. P. Fuxa - 41. V. Bláha ml. , 73. P. Malý . ČK: 80. F. Mezera .
Hráči zápasu: Z. Bartošek - V. Pfortner , B. Votruba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VU David - PESCHEL Filip, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Artur Radimerský
Tip experta: remíza

Plesná hraje bojovný fotbal a určitě si bude chtít udržet pozici v tabulce, i tak myslím, že budou brát dva body po penaltách

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů