5:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2020 18:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Cheb doma zvládl zápas s Františkovými Lázněmi


Branky


9. V. Altman , 27. F. Eschler , 32. M. Podlipský , 36. P. Botev , 55. P. Sedlák (p.) - 45. M. Strnad , 73. F. Desort
9

FC Cheb v posledních zápasech dokáže bodovat, což ukázal i na domácí půdě, když dokázal porazit hostující Františkovy Lázně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dominoval Cheb

.Do Chebu zavítali kohouti z Františkových Lázní, kteří v posledních zápasech předváděli kvalitní fotbal. Cheb v posledních zápasech zaskočil několik soupeřů kvalitním výkonem a tak tento zápas byl před začátkem velkým oříškem. Do první půle vstoupil aktivně domácí Cheb, který na hřišti byl viditelně lepší a vytvářel si dosti šancí. V 9. minutě se už domácí prosadili, když se ke střele na hranici vápna dostal Václav Altman a vsítil první gól. Cheb nadále pokračoval ve své aktivitě a odměnou jim byly další góly. Ve 27. minutě to byl František Eschler, který dorazil do branky vyražený pokus svého parťáka po stadartní situaci. Další gól přišel ve 32. minutě, když se prosadil František Podlipský. Hned poté ve 36. minutě přidal ještě 4. gól Petr Botev, když svým důrazem dokázal dostat míč do sítě. Poté se konečně také probudili hosté, kteří dokázali v závěru alespoň snížit. Ve 45. minutě se po rohovém kopu dokázal prosadit Milan Strnad, který tak skorigoval na 4:1. Do konce první půle už se skóre neměnilo.

Druhá půle přinesla vyrovnaný souboj

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří měli lepší pohyb a dostávali se do šancí, které se nedařily domácím zachytávat. Ovšem v 55. minutě přišel penaltový zákrok a následný pokutový kop pro Cheb, který bezpečně proměnil Petr Sedlák a zvýšil na 5:1. Poté se hra více ustálila. V 73. minutě pak korigoval stav Filip Desort, který snížil na 5:2. Od této chvíle se zápas spíše dohrával. O výsledku bylo rozhodnuto a domácí tak zkušeně kontrolovali hru a nepouštěli hosty do výraznějších šancí. Do tabulky tak Cheb zapsal velmi důležité 3 body. 



Ohlasy k zápasu


FC Cheb
FC Cheb: Václav Altman, záložník: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a dokázali jsme proměnit své šance, což byl základ úspěchu. Škoda byla jediného gólu na straně hostí po rohovém kopu v první půli, když jsme si měli v této situaci počínat jinak. Nicméně ve druhé půli jsme naštěstí nepřipustili žádné drama a výsledkem jsou 3 body.




Sestavy


FC Cheb
R. Bočukov [-] - M. Skřivánek [-] (86. M. Pechoč [-] ) , F. Eschler [-] (76. T. Bui [-] ) , V. Holakovský [-] (86. D. Račák [-] ) , P. Sedlák [-] , P. Botev [-] (58. I. Kutlák [-] ) , Š. Halada [-] , J. Zeman [-] , V. Altman [-] , M. Podlipský [-] , J. Kerďo [-]

FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - J. Eisenreich [-] , O. Maryška [-] (46. L. Hajmacher [-] ) , L. Lávička [-] , L. Hibler [-] (82. L. Rejman [-] ) , K. Biháry [-] (46. R. Hubáček [-] ) , F. Desort [-] , M. Strnad [-] , M. Haberle [-] (60. M. Lukáč [-] ) , D. Ščislák [-] , M. Haberle [-]

ŽK: 71. V. Holakovský - 34. M. Strnad , 72. D. Ščislák .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - PACHTOVÁ Michaela, ŠKARDA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Merkl

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: remíza

Zde očekávám vyrovnaný zápas a remízu 2:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů