Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2020 18:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavie si vyšlápla na FC Cheb


Branky


8

Rezerva karlovarské Slavie zajížděla k dalšímu utkání na půdu FC Cheb. Tentokrát už se jim povedlo naplno bodovat, naopak Cheb vyšel bodově na prázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Cheb přivítal na svém hřišti mladé pušky z Karlových Varů, dala se tedy očekávat konfrontace zkušeností s dravým mládím. To se také potvrdilo a hrálo se od úvodu velmi svižně a s tím měli větší problém domácí, kteří se do tempa zápasu dostávali pomaleji. Důkazem toho byla rychlá gólová smršť hostujícího celku, kdy gólový účet zápasu otevřel ve 4. minutě utkání po svižné akci Ondřej Harasiewicz, který tak poprvé rozvlnil síť domácího brankáře. Dvě minuty poté se dostal míč k Jaroslavu Zedníčkovi, který si taktéž poradil s domácím golmanem a přidal tak druhou branku karlovarské Slavie. Domácí se tedy ani nestačili rozkoukat a už  prohrávali 0:2. Poté se hra srovnala a do svých šancí se dokázali dostat i hráči Chebu, nicméně v brance hostů stála zeď jménem Vojtěch Štrunc. Ve 30. minutě to byli tak opět hosté, kdo skóroval, jmenovitě se prosadil Samir Jaffan, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zvýšil tak na 3:0 z pohledu rezervy Karlových Varů. Tímto stavem také skončila první půle.

Lepším týmem byl celek z Karlových Varů

Kdo by čekal, že se Cheb nadechne k leošímu výkonu, byl asi zklamán. Chebští hráči se sice snažili, ale bohužel to nebyl jejich den a nijak nebezpeční nebyli. Ojediněle se vyskytly nějaké šance, které buď přečetla obrana hostí nebo ji bezpečně lapil hostující brankář. Na druhé straně pokračovala kanonáda, když se v 62. minutě trefil Rostaslav Kilyk a na ukazateli tak svítilo skóre 0:4. Karlovarské tažení za výhrou pokračovalo bez větších obtíží. Pátou branku a svou druhou v zápase přidal Ondřej Harasiewicz. Utkání pak plynulo ke svému závěru. V 88. minutě po faulu v pokutovém území ještě byla nařízena penalta ve prospěch hráčů karlovvarské Slavie, té se chopil Kristian Sedlak a upravil na konečných 0:6. Karlovy Vary si připusují první výhru za 3 body, naopak Cheb na svoji první výhru za 3 body stále čeká.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary B
FC Slavia Karlovy Vary: Michal Gruber, obránce: V první půli se nám povedl vstup do utkání, kdy jsme dali 2 góly a to nás uklidnilo. Cheb začal být hodně nepříjemný a nikdo by se nemohl divit, kdyby do půle byl stav vyrovnaný. Nestalo se a my přidali třetí gól, to byl podle mě zlomový moment. Druhou část jsme si už pohlídali a přidali jsme další branky. Jsme rádi, že jsme konečně bodovali naplno.



Sestavy


FC Cheb
J. Lacina [-] - M. Skřivánek [-] , V. Šiman [-] , T. Altman [-] (57. V. Holakovský [-] ) , P. Sedlák [-] , P. Lungu [-] (46. D. Račák [-] ) , J. Zeman [-] , P. Kohout [-] (46. M. Oršel [-] ) , V. Altman [-] , M. Podlipský [-] , T. Bui [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
V. Štrunc [-] - D. Šimek [-] , P. Gabriel [-] (70. K. Sedlak [-] ) , R. Krčma [-] , R. Kilyk [-] , O. Harasiewicz [-] , J. Mašata [-] , D. Žitný [-] , S. Jaffan [-] (73. J. Čonka [-] ) , J. Zedníček [-] , M. Gruber [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šmat David - PROCHÁZKA Jaroslav, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Merkl

Expert: Miroslav Očko
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás těžký boj, ale věřím ve vítězství za 3 body. Vyhrajeme 3:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích