2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté nakonec brali všechny body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V dnešním zápase se na hřišti Mutěnína představili hráči Luženic. Od začátku se hrál hodně atraktivní fotbal, který se musel divákům líbit. Jako první se v zápase prosadili hosté, když už v 8 minutě šli do vedení zásluhou Plase. V této části byli i aktivnější. Domácí měli několik vyložených šancí, ale nepodařilo se jim je využít. I přes snahu domácích byli hosté aktivnější a protože se do poločasu již nikomu nepodařilo trefit mezi tři tyče, odcházeli do šaten spokojenější právě hosté, kteří měli jednobrankový náskok.

 

Druhý poločas se nesl opět ve znamení bojovnosti a spousty šancí na obou stranách. Domácí se tlačili před branku soupeře a nakonec se jim i podařilo srovnat, když po rohovém kopu si Luženičtí dali vlastní gól. Nicméně branka byla připsaná domácímu Janu Zelinskému. Hra se v této fázi vyrovnala, šance byly na obou stranách. Po jedné z nich se do vedení dostali domácí zásluhou Zelinského, který si tak v zápase připsal druhou trefu. To běžela 60 minuta. Hosté ale nezůstali pozadu a rovněž po rohovém kopu srovnali účet na 2:2. Šťastným střelcem byl Pavel Hána. A o tři minuty později se skóre měnilo znovu a hosté opět přiklonili misky vah na svou stranu po trefě Josefa Konopa. Tyto dva slepené góly nakonec hostům pomohly k vítězství, ikdyž další šance se objevily na obou stranách. Ale nikdo se již do černého netrefil a tak hostující Luženice do konce zápasu těsný stav udržely a berou všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mutěnín
Václav Matějka: Na začátku byli lepší hosté. My jsme měli několik tutovek, ale nedali jsme je. Podařilo se nám vyrovnat, dokonce jsme vedli, ale dva slepené góly hostujících rozhodly.

SK Luženice
Jaroslav Konop: Pro diváky to byl atraktivní fotbal, po půli jsme vedli. Domácí pak šli do vedení. Měli jsme spoustu tutovek, byli jsme nakonec lepší. Hrálo se nahoru dolu, i díky menšímu hřišti, z kterého domácí hodně těží.



Sestavy


TJ Sokol Mutěnín
J. Váchal [-] - F. Exner [-] , V. Valenta [-] , L. Ďurica [-] , M. Mareček [-] , J. Zelinský [-] (80. J. Doktor [-] ) , J. Mleziva [-] , V. Lešek [-] , M. Molčan [-] (46. P. Kovařík [-] ) , L. Pena [-] (46. L. Rapič [-] ) , J. Beneš [-]

SK Luženice
V. Steinberger [-] - P. Hána [-] , V. Plas [-] , M. Beran [-] , J. Konop [-] , J. Konop [-] , B. Souček [-] , L. Zlámal [-] (70. J. Cibulka [-] ) , P. Kůst [-] , B. Hejda [-] , L. Reithar [-]

Místo: Mutěnín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Štěpán Jan - MATĚJKA Václav (N), ŠVARC Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.