Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Domažlice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodly proměněné šance


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Srby přivítali v prvním kole na svém hřišti hráče Staňkova a od začátku to byl hodně vyrovnaný zápas. Šance byly na obou stranách, ale proměňování trochu vázlo. Domácím se nakonec podařilo jednu z nich využít a v druhé polovině prvního poločasu šli do vedení zásluhou Petra Čáslavského. Hosté dostali šanci na srovnání stavu, ale nedali pokutový kop. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí Srby.

 

V druhém poločase bylo opět k vidění několik šancí. Šťastnější ale nakonec byli domácí, kterým se je podařilo využít. Nejprve v 62 minutě skóroval Kubizňák, aby ho za necelých 15 minut napodobil Hrubý. Domácí tak odskočili na rozdíl tří branek. Konečný účet stanovil pět minut před koncem svým druhým gólem v zápase Čáslavský a rozhodl tak o tom, že domácí porazili na úvod sezony Staňkov poměrem 4:0. Ikdyž tomu skóre zápasu neodpovídá, byl to po celou dobu vyrovnaný zápas. Hostům ke konci odešly síly a tak domácí v poklidu uhájili své vedení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Srby
Jaroslav Slavík: Bylo to vyrovnané utkání, akorát my jsme dokázali proměnit šance. Hrálo se bez vyhrocených situací, řekl bych poklidný průměrný zápas.




Sestavy


TJ Sokol Srby
M. Sazama [-] - V. Plánička [-] , M. Secký [-] , P. Čáslavský [-] , J. Vlček [-] (56. R. Brejcha [-] ) , P. Maštalíř [-] , L. Hrubý [-] , M. Reithar [-] , V. Voráč [-] , T. Havlíček [-] , J. Kubizňák [-]

FK Staňkov B
R. Topinka [-] - M. Topinka [-] , J. Konvalinka [-] (63. J. Budín [-] ) , R. Ludvík [-] , R. Král [-] , J. Hrach [-] , P. Král [-] (34. P. Karban [-] ) , J. Mazour [-] , K. Urs [-] (66. T. Swatosch [-] ) , D. Kufner [-] , K. Lorenc [-]

ŽK: 30. V. Plánička , 36. M. Secký , 87. V. Voráč - 40. J. Mazour , 78. J. Hrach .
Místo: Srby. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Zavadil Jan - RUBÁŠ Miroslav (N), HOLINKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.